Oddsboost Liverpool vs tottenham champions league final

Boostade odds inför Champions League finalen Liverpool – Tottenham

erbjudande gäller till 1/6/2019 19.00

För dig som inte tidigare har ett konto hos 888sport har de höjt oddsen rejält inför årets helengelska final i Champions League mellan Liverpool och Tottenham!

Spelar du på att Liverpool vinner får du 11,0 i odds (tidigare 2,0) medan seger på Tottenham ger hela 26,0 i odds (tidigare 4,0). Ta chansen idag att skapa ett konto hos 888 sport och du kan få de riktigt höga oddsen.

Använd koden 888BO när du gör din första insättning

Här kan du spela din oddsboost

Helengelsk final väntar

För första gången sedan Manchester United och Chelsea spelade final för 11 år sedan i Moskva är det två engelska lag i finalen av Champions League. Engelsk fotboll har haft en briljant säsong med dubbla lag i såväl Champions League som Europa Leagues finaler. Nu är det självklart Champions League som är det mest intressanta och för de båda lagen gäller det allt och lite till.

Tottenham har aldrig tidigare spelat i en final av Champions Leagues dignitet och det märktes efter vändningen mot Ajax då tränare Pochettino inte lyckades hålla tårarna tillbaka. Tottenham har haft en imponerande resa till finalen och det var nog ingen, knappt de egna fansen, som trodde att det skulle bära hela vägen till Wanda Metropolitano, Atletico Madrids hemmaarena, som är spelplatsen för årets final.

Fortsätter Klopps final-förbannelse

Det kanske är för tidigt att prata om en förbannelse redan men faktum är att Jürgen Klopp förlorat sex raka finaler. Tre av dessa har kommit som tränare i Liverpool där han förlorat ligacupfinalen mot Manchester City, Europa League-finalen mot Sevilla och förra årets förlust mot Real Madrid i Champions League. Dessutom har han finalförluster som tränare för Dortmund varav en kom i Champions League. Lägg till en andraplats i säsongens Premier League trots att hans Liverpool fick ihop hela 97 poäng.

För att skapa ett spelkonto och ta del av boostade odds gör du på följande sätt:

  1. Skapa ett konto genom att gå in på denna länk via bettingsidor.org
  2. Vid första insättning, ange koden 888BO
  3. Placera max 50 kronor på att Liverpool eller Tottenham vinner matchen

Kort sammanfattning av regler och villkor för 888 sports boostade odds

* Alla som inte har ett konto hos 888 kan delta

* Minsta insättning är 100 kronor, bonuskoden 888BO måste användas

* Endast spel med riktiga pengar räknas till kampanjen – ej bonuspengar

* Maximal insats är 50 kronor som räknas till kampanjen

* Endast singelbet är tillåtet

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.