hammarby vinner oddsboost

Boostade odds när Hammarby jagar Europaplats

Topplaget Hammarby åker upp till Norrland för ett möte med säsongens överraskning GIF Sundsvall. Betfair har boostat oddsen rejält till 10 gånger pengarna på seger för bortalaget. Vill du ta emot de boostade oddsen gör du på följande sätt:

  • Skapa ett konto hur Betfair
  • Använd koden ZFBMGB när du registrar dig
  • Placera ett singelspel på att Hammarby vinner över Sundsvall
  • Högsta kvalificerade insatsen som räknas till erbjudandet är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Hammarby behöver tre poäng

Hammarby har just nu sista Europaplatsen men har tappat mer och mer avstånd till lagen under. Med BK Häcken och Malmö FF jagandes bakom behövs tre poäng för att inte tappa platsen. Framförallt då både Häcken och Malmö på pappret har relativt enkla matcher att se fram emot i veckans omgång. ”Bajen” har två raka matcher utan seger. Först förlusten mot MFF på Stadion och senast fick man bara 0-0 hemma mot Kalmar FF. Kan man vända trenden mot Sundsvall?

Sundsvall säsongens överraskning

Ständigt ekonomiskt krisande GIF Sundsvall har gjort en riktigt fin säsong med tanke på förutsättningarna. Laget var tippade att att ligga i en bottenstrid vid det här laget men istället ligger ”Norrlands Barcelona” sjua och kan klättra ytterligare vid seger mot Hammarby. Ska man lyckas med detta gäller det att Linus Hallenius fortsätter göra mål som han gjort hela säsongen. Se också upp för Maic Sema som övertygar i match efter match.

Hammarby har pressen på sig

Sundsvall har förutom äran inte särskilt mycket att spela för. Det är fyra poäng ner till laget under. Till tredjeplatsen som ger Europa är det allt för långt. Däremot har förutsättningarna varit så ett tag och Sundsvall har ändå fortsatt att plockat poäng mot topplagen. Hammarby ska dock vinna enligt oddsen och därför är oddsboosten från Betfair att rekommendera.