Oddsboost AIK vinner

Boostade odds när AIK jagar guldet

Serieledaren AIK har ett järngrepp om Lennart Johanssons pokal och ska bara åka till Östersund och göra jobbet. Trots att AIK är favoriter har spelbolaget Betfair boostat upp oddsen rejält till 10 gånger pengarna. Tidigare låg oddsen på 1,86. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMGC när du registrerar dig
  • Placera ett singelspel på att AIK vinner borta mot Östersund
  • Högsta kvalficerade insats som räknas till kampanjen är 50 kronor

Här kan du spela din oddsboost innan matchstart!

AIK kan ta ett enormt kliv mot guldet

I matchen mot MFF senast hade laget marginalerna med sig. Det brukar kännateckna ett lag som tar SM-guld att ha de där marginalerna med sig. Nu väntar dock en tuff bortamatch mot Östersund som är erkänt svåra att slå på Jämtkraft Arena. AIK har varit det bästa laget under 2018 men har tappat lite på slutet. Det har blivit tre matcher utan seger, även om laget firade kvitteringsmålet mot MFF som om de vunnit en VM-final. Ett firande som gjorde att Sebastian Larsson åkte ut efter att ha firat sitt mål rakt framför Malmöbänken. Därför missar han nu matchen mot Östersund efter sitt röda kort.

Östersund kan greppa sista halmstråt

Avsaknaden av tränare Potter och stjärnanfallaren Samman Ghoddos + mittfältaren Ken Sema har blivit lite för stor för Östersund som dock fortsatt plocka relativt hyfsat med poäng. Upp till tredjeplatsen är det dock sex poäng och tre lag framför. Därför blir det ingen topp 3-placering för fjolårets succélag när det endast återstår tre omgångar. Däremot kan man hjälpa Norrköping mot SM-guld genom att besegra ”Gnaget” hemma.