Dortmund bayern munchen oddsboost betfair

Boostade odds på 40.0 i tyska gigantmötet!

Lördagen bjuder på tysk fotbollsfest när serieledaren Borussia Dortmund tar emot FC Bayern München på Signal Iduna Park. Trots att lagen tillsammans har producerat 48 mål har Betfair boostat upp oddsen rejält på att det blir mål i matchen. Tidigare låg oddset på 1,005 men nu har man istället höjt det till smått ofattbara 40.0 gånger pengarna på att något lag gör mål. Så här gör du för att ta del av de boostade oddsen:

    • Skapa ett nytt konto hos Betfair
    • Använd koden ZFBMGI
    • Placera ett spel på att det blir mål i matchen
    • Högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen är 10 kronor

Dortmund har överraskat rejält

Borussia Dortmund har inlett säsongen strålande och på 10 matcher har man fortfarande inte förlorat. Med sju vinster, tre oavgjorda och en målskillnad på 30-10 är laget fyra poäng före största rivalen FC Bayern München. Lucien Favre, den schweiziska tränaren som kom in inför säsongen, har verkligen fått ordning på de gulsvarta omtyckta laget som tog fotbollsvärlden med storm under Jürgen Klopps ledning.

Det är en offensiv fotboll som Dortmund bjudit på och framförallt är det en pånyttfödd Mario Götze som imponerat. Inte med poäng men med fin fotboll. Målen är det istället Paco Alcácer (nyanländ från Valencia) och Marco Reus som stått för. Reus har elva poäng (sju mål och fyra assists) och har visat upp samma fina form som innan skadan.

Vad händer med Bayern?

Bayern München har inte alls imponerat som man brukar och måste få igång laget om man vill ta sin åttonde raka ligatitel. Niko Kovac från Kroatien kom in som ny tränare inför säsongen men har inte presterat. Dock verkar laget ha hittat formen på slutet med fem segrar och en oavgjord på de sex senaste matcherna.

Bayern är inte vana att vara det jagande laget men en fjärdeplats har gjort att laget nu är väldigt pressade att vinna. Förlust mot Dortmund och man är sju poäng bakom serieledaren. Seger och man är bara en poäng efter de gulsvarta. Hur som helst kan ni förvänta er en välspelad match med många mål. Ta därför emot oddsboosten!