Barcelona Valladolid boost Betfair

Boostade odds på att Barcelona vinner över Valladolid

La Ligas andra omgång ligger för dörren och förhandsfavoriten FC Barcelona tar emot Valladolid på Nou Camp under lördagskvällen. Som vanligt är Barcelona enorma favoriter mot ett tippat bottenlag men Betfair boostar ändå upp oddsen till 6 gånger pengarna, istället för 1,15 som var fallet innan.

Så här gör du för att ta del av de boostade oddset

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair och använd bonuskoden ZFBMEH
  • Lägg ett bet på att Barcelona vinner över Valladolid
  • 50 kronor är högsta kvalificerade spelet som räknas till erbjudandet

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Försvarar Barcelona titeln

I premiären verkade allt frid och fröjd hos katalanerna som enkelt lyckades vinna med 3-0 mot John Guidettis Alaves. Laget har värvat intressant när man plockat in Malcolm från Bordeux, mittbacken Clément Lenglet från Sevilla, Arthur från Grêmio och den rutinerade mittfältaren Arturo Vidal från Bayern München. Med tanke på att man sånär som på en match gick hela säsongen obesegrade under 2017/18, talar mycket för att ”Barca” kan försvara titeln. Framförallt när främsta hotet och antagonisten Real Madrid tappat sin stjärnspelare Cristiano Ronaldo och tränaren Zinedine Zidane som ledde ”Los Blancos” till tre raka titlar i Champions League.

Enorma favoriter mot Valladolid

Barcelona är i princip favoriter varje match under säsongen förutom kanske mot Madridlagen borta. När man nu ställs mot en nykomling i form av Valladolid är det såklart inget snack att den katalonska mästarklubben enkelt ska bärga alla tre poängen med sig tillbaka till Barcelona. Valladolid inledde dock med att ta poäng borta mot Girona men nu är motståndet naturligtvis betydligt tuffare. Luiz Suarez, Lionel Messi och grabbara tar med största sannolikhet tre poäng borta mot Valladolid. Spela det till oddset 6 gånger pengarna istället för 1,15 som var oddsen innan höjningen. Betfair är spelbolaget som ofta bjuder på boostade odds och detta är en av de bättre den senaste tiden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.