AIK Trelleborg boost Betfair

Boostade odds när Gnaget tar emot jumbon

Den obesegrade serieledaren AIK tar emot den krisande jumbon Trelleborg hemma på Friends Arena under söndagen. AIK har förmodligen aldrig varit större favoriter i någon allsvensk match någonsin, men ändå har Betfair boostat upp oddsen rejält till 6 gånger pengarna istället för 1,14 som var oddsen innan oddsboosten.

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Så här gör du för att ta del av oddsbonusen

  • Skapa ett nytt spelkonto hos Betfair med kampanjkoden ZFBMEK
  • Lägg ett spel på att AIK vinner över Trelleborg
  • 50 kronor är högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen

AIK kan vinna SM-guld

AIK har chansen att vinna sitt fjärde SM-guld sedan andra världskriget och verkar både ha truppen, harmonin och tränaren för att lyckas. Man har fortfarande inte förlorat under säsongen och när det nu är TFF som kommer på besök lär trenden fortsatte i alla fall ytterligare över en match. Många tror att man lyckas att bärga SM-guldet 2018, framförallt med tanke på hur främsta konkurrenten på pappret, MFF, är 11 poäng efter tack vare en svag vårsäsong. Efter VM-uppehållet har AIK vunnit samtliga matcher i allsvenskan och vissa har till och med spekulerat i att man medvetet åkte ur Europa League för att vinna Allsvenskan. Det gräts i alla fall inga floder vid uttåget.

TFF spelar i Superettan nästa säsong

Trelleborg har haft en mörk tid efter VM och inte lyckats vinna en enda match efter uppehållet. Man har fem raka förluster och en målskillnad på 1-9 på de senaste två matcherna. Dessutom åkte man ut mot Hässleholm i Svenska Cupen senast. Nu väntar säsongens kanske svåraste bortamatch mot serieledaren AIK och skulle TFF skrälla till sig poäng vore det en av de största skrällarna någonsin, och det är såklart inget som talar för det. Betfair är ändå generösa nog att boosta oddsen till hela 6 gånger pengarna på att AIK vinner över TFF