Barcelona Huesca boost Betfair

Boostade odds på Barcelona hemma mot nykomlingen!

Den regerande mästaren FC Barcelona tar emot nykomlingen Huesca på Nou Camp och går för tredje raka segern i årets La Liga. Något som knappast kommer vara ett problem mot en nykomling, som dock inlett bra. Trots att Barcelona är gigantiska favoriter har Betfair boostat upp oddsen från 1,06 till otroliga 40.0 gånger pengarna på att Barcelona vinner drabbningen. Så här gör du för att ta del av de boostade oddsen:

  • Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBMEM
  • Placera ditt spel på att Barcelona vinner över Huesca
  • Högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen är 50 kronor

Barcelona enorma favoriter

Inför den tredje omgången i La Liga går Barcelona in med vetskapen att man ännu inte släppt in mål i serien. I tjuvstarten av säsongen i spanska supercupen mot Sevilla tog man säsongens första titel när man vann med 2-1. Därefter blev det seger i premiären av La Liga med 3-0 hemma mot Alaves. Något som följdes upp med en 1-0-seger över nykomlingen Valladolid borta. Nu möter man en annan nykomling i form av Huesca och när man dessutom har fördel av hemmaplan lär det inte vara några problem för katalanerna.

Barcelona har förstärkt truppen ganska rejält den här säsongen och med tanke på att man sånär gick obesegrade förra säsongen talar mycket för att ”Barca” ska vinna La Liga även den här säsongen. För det krävs det seger hemma mot nykomlingar och det är inte många som tror att Huesca ska kunna hota Barcelona, framförallt inte på bortaplan.

Huesca får det tufft

Huesca har visserligen inlett säsongen över förväntan. Om det är nykomlingssyndromet eller vad som är anledningen får andra avgöra men i premiären blev det seger borta mot Eibar. Därefter svarade man för en bra bortamatch mot svåra Athletic Bilbao. Mest imponerande var att man låg under med 2-0 i minut 70 men lyckades komma tillbaka två gånger om. Inhopparen Avila kvitterade i matchens slutminuter och ordnade så att den obesegrade sviten är intakt. Tyvärr för Huescas del lär den sviten brytas under söndagen då Barcelona är alldeles för svåra på bortaplan. Lagen har mötts en gång på 10-talet, i Copa del Rey 2014. Den gången vann Barcelona med 4-0 borta och 8-1 hemma. För Huescas skull får man hoppas att det inte blir samma siffror nu men att Barcelona inte skulle vinna vore en jättesensation som saknar motstycke i klubbens historia.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.