Betfair boost Frankrike Tyskland

16.00 TYSKLAND – 16.00 FRANKRIKE

Nations League drar igång med ett högintressant möte mellan Tyskland och Frankrike i München på Allianz Arena. Betfair erbjuder en oddsboost på matchen till alla nya medlemmar, 12.0 på Tyskland och 16.0 på Frankrike.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

1. Skapa ett nytt spelkonto hos Betfair med bonuskoden ZFBMEN

2. Placera ett spel på antingen Tyskland eller Frankrike

3. 50 kronor är högsta kvalificerade insatsen till kampanjen

Skapa ett konto hos Betfair och få oddsboosten här!

Tyskland vill revanschera sig efter VM-fiaskot

Tyskland åkte ut med huvuduet före i VM i somras. Man slutade sist i sin grupp med Sverige, Mexiko och Sydkorea och var inför gruppspelet favoriter till att vinna gruppen. Efter att ha inlett med förlust mot Mexiko i första gruppspelsmatchen lyckades man med nöd och näppe vinna mot Sverige efter att Toni Kroos avgjort på tilläggstid med ett frisparksmål. Inför sista matchen i gruppen mot Sydkorea hade man i princip allt i egna händer, seger skulle nästintill säkerställa avancemang till åttondelsfinal. Men efter att Tyskland missat chans på chans och Sydkorea stått för en fantastisk försvarsinsats var det istället sydkoreanerna som vann matchen efter att ha kontrat in två bollar på tilläggstid. Tyskland åkte ur gruppspelet och stod för ett av modern tids största fiaskon.

Tysklands förbundskapten Joachim Löw skrev inför mästerskapet på ett långt kontrakt och efter insatsen i VM var det många som trodde att Löw skulle bli tvungen att lämna. Men efter VM höll det tyska fotbollsförbundet DFB en presskonferens där man berättade att förtroendet för Löw fortfarande var stort och att han skulle fortsätta leda det tyska landslaget.

Trots det oväntade uttåget i VM måste Tyskland ses som ett av världens bästa landslag. Med truppen som Tyskland besitter så ska man kunna konkurrera med de allra bästa och verkligen vara med och slåss om mästerskapstitlarna, kanske får Tyskland sin revansch i EM 2020?

Frankrike har siktet inställt på EM-guld 2020

Frankrike vann VM i somras och radade upp stabila insatser genom hela turneringen. Man gjorde 14 mål på sina sju matcher i VM men imponerade också defensivt med sin unga backlinje. I semifinalen besegrades Belgien, Samuel Umtiti gjorde matchens enda mål. I finalen väntade VMs skrällag Kroatien. Frankrike var det bättre laget matchen igenom och Kroatien hade svårt att sätta emot, när Kylian Mbappe sköt in 4-1 i 65:e minuten var det i princip klart att Frankrike skulle lyfta VM-bucklan. Mario Mandzukic skapade lite nerv i matchen med sitt reduceringsmål i 68:e minuten men Kroatien kom aldrig närmre,

Didier Deschamps trupp är nästintill oförändrad och förutom att Benoit Costil kommer in istället för Steve Mandanda så är det samma trupp som vann VM som möter Tyskland i Nations League. Antoine Griezmann kommer återigen att styra anfallet med sin offensiva mittfältsroll. Frankrike har väldigt många unga intressanta spelare och har en god framtid att vänta. Kylian Mbappe visade verkligen att han hör hemma i fotbollens absoluta toppskick med sina insatser i VM. En annan spelare som imponerade under VM var högerbacken Benjamin Pavard som på allvar fick sitt genombrott på den stora fotbollsscenen i Ryssland i somras. Pavard spelar till vardags i VFB Stuttgart i tyska Bundesliga. Många storklubbar, däribland Manchester City, jagade 22-åringen under sommaren. Men Stuttgart lyckades behålla sin talangfulla försvarare. Mycket talar dock för att Pavard kommer röra på sig inom de närmsta åren, vart han hamnar får framtiden tala om, men det skulle vara förvånande om det inte blir någon av Europas bästa klubbar.

Skapa ett konto hos Betfair och få oddsboosten här!