Super bowl 2019

Boostade odds på Super Bowl LIII

Super Bowl är här och det blir en otroligt spännande match mellan Los Angeles Rams och New England Patriots. Spelplatsen är Atlanta och som vanligt blir det stort fokus på Tom Brady då han kan vinna sin sjätte Super Bowl-ring med sitt Patriots. Inför matchen har 888sport valt att boosta oddsen rejält och du kan ta del av denna oddsboost på båda lagen. På Rams låg oddsen på 2,15 men 888sport har höjt det till 11,0. När det gäller Patriots var oddsen tidigare 1,72 men nu går det att spela på seger för New England till 9,0. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  • Skapa ett konto hos 888sport
  • Använd koden 888BO när du registrerar dig
  • Placera ett spel på att antingen New England Patriots eller Los Angeles Rams vinner matchen
  • Högsta och minsta kvalificerade insatsen som räknas till spelet är 50 kronor
  • För fullständiga regler och villkor besök 888sport

Spela din oddsboost på Super Bowl här!

Spännande match väntar mellan två jämna lag

För tredje gången i sporthistorien ska Atlanta vara värd för Super Bowl. Det är två lag som haft en intressant säsong som gör upp, där Patriots först hittade formen i slutspelet. Tom Bradys lag gör sin tredje raka Super Bowl men förlorade förra års final mot Philadelphia Eagles. Blir det en upprepning från 2018 eller ska Brady ta sin sjätte Super Bowl-ring och därmed bli den mest framgångsrika QB:n i sportens historia? En seger mot Rams skulle innebära detta!

Rams har dock haft en otrolig säsong och tränaren Sean McVay, endast 32 år gammal, är den yngsta tränaren att representera ett lag i Super Bowl någonsin. Laget gjorde en bra säsong i grundserien men har imponerat ännu mer i slutspelet och segern över New Orleans Saints i semfinalen var minst sagt speciell, framförallt med tanke på att man fick med sig ett kontroversiellt domslut i slutet av matchen som banade vägen för segern. Kan Sean McVay leda laget hela vägen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.