erbjudande handbolls-VM 2019

Betta på Handbolls-VM och vinn del av 100k plus en drömresa till valfritt sportevent

VM i Handboll är igång och för blågults del har det varit en srålande start. Nu är det dags för dig att damma av dina handbollskunskaper för att få chansen att vinna en del av 100,000 kronor plus en resa till ett riktigt fett sportevent i Europa, du väljer själv vilket. Unibet är det som gäller under Handbolls-VM då man dessutom livestreamar samtliga matcher.

Betta på Handbolls-VM hos Unibet här!

Vinn en del 100,000 kronor och en resa till ett drömsportevent

Handbolls-VM är igång minst sagt och du hittar inget bättre ställe att betta på turneringen än hos Unibet. Spelbolaget har tagit fram en spännande tävling som är busenkel att delta i. Förutom att man har en prispott på 100,000 kronor får en lycklig vinnare dessutom åka på ett valfritt sportevent. Så här gör du för att delta i kampanjen:

  • Logga in på ditt konto hos Unibet
  • Anmäl dig till tävlingen på Unibets hemsida
  • Lägg ett valfritt spel i turneringen med högsta möjliga odds
  • De 50 bästa spelarna får ett cashpris på vars 2000 kronor
  • Den person som hamnar högst upp på prispallen får åka på ett valfritt sportevent i Europa
  • För fullständiga regler och villkor besök Unibet

Livestreama alla matcher hos Unibet

Förutom härliga erbjudanden under mästerskapet kan du se samtliga matcher hos Unibet. På så sätt får du möjligheten att kunna betta live samtidigt som du tittar på matcherna. Unibet TV är kända för sitt breda utbud av livestreamad sport och det glädjer en att man köpt fått rättigheterna till handbolls-VM 2019 i Tyskland/Danmark. Det var 20 år sedan sist som Sverige vann ett VM i handboll och trots att blågult inte är favoriter finns det en chans att man når hela vägen då laget ser starkare ut än på mycket längre tack vare comeback av bland annat Kim Andersson.

Anledningen till att Unibet kan visa alla matcher är att spelbolaget är sponsor för mästerskapet. Förutom att du kan vinna en del av 100,000 kronor plus en resa till ett valfritt sportevenent i Europa kan du också få vinstboost på alla Sveriges matcher. Läs mer om det erbjudandet på Unibets hemsida. Lycka till i din betting!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.