6.0 oddsboost på barcelona vs alavez

Boostade odds till 6.0 på att Barcelona vinner över Alaves!

Premiär i La Liga och den regerande mästaren Barcelona drabbar samman med Alaves. Trots att FC Barcelona är rejäla favoriter har oddsen boostats från 1,06 till 6.0 pengarna för nya kunder hos Betfair.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  1. Skapa ett nytt konto hos Betfair med kampanjkoden ZFBMED
  2. Placera ett spel på att Barcelona vinner matchen
  3. 50 kronor är maximala insats som räknas till kampanjen

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Barcelona har värvat bra

FC Barcelona vann La Liga ganska komfortabelt under fjolårssäsongen och katalanerna siktar naturligtvis på att återupprepa bedriften. För att lyckas med detta är det bra att vinna premiären och det finns inte något som talar för att så inte blir fallet. Barca har inte tappat någon viktig spelare och man verkar äntligen ha hittat en spelare som kan täcka för Xavi, något man behövs sedan stjärnan lämnade klubben. Med värvningen av Arturo Vidal talar mycket för att man kan få ett centralt mittfält som är ett av ligans bästa. Förutom Vidal har Lenglet från Sevilla och Arthur från Gremio värvats in.

Säker premiärseger väntas

Oddsen låg inför matchen på väldigt låga 1,06 men tack vare Betfair går det nu att få betydligt större spelvärde än så. Nya kunder kan nämligen få boostade odds till 6.0 pengarna på att Barcelona vinner. Lyckas Barcelona slarva bort detta vore det en enorm sensation men ”Barca” lär inte vara på humör att för att tappa några poäng i starten av serien. La Liga är äntligen igång och för Barcelona är allt annat än ett andra raka ligaguld en missräkning.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.