oddsboost på city vs huddersfield

Manchester City att vinna över Huddersfield till 6 gånger pengarna!

Manchester Citys hemmadebut i säsongens Premier League spelas mot Huddersfield på Etihad Stadium. City är enorma favoriter men trots detta väljer Betfair att boosta oddset till 6.0 från 1.11 som det ligger på annars.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  1. Skapa ett spelkonto med koden ZFBME
  2. Lägg ett spel på att Manchester City vinner över Huddersfield.
  3. 50 kronor är den högsta kvalificerade insatsen som räknas till erbjudandet.

Spela din oddsboost innan matchstart här!

City leker hem Premier League?

Pep Guardiola gör sin tredje säsong som manager för Manchester City. Förra säsongen vann han ligan komfortabelt och dessutom vann laget Carabao Cup. Nu är det en ny säsong som gäller för den blå delen av Manchester. Siktet är inställt på ännu en ligatitel och egentligen finns det ingenting som talar emot att så blir fallet. Laget har värvat in Leicesters vindsnabbe stjärna Riyad Mahrez samt mindre namnkunniga spelare i form av Claudio Gomes, Philippe Sandler och Daniel Arzani. Åt andra hållet har däremot ingen stjärna lämnat!

Blir det målkross mot Huddersfield?

I premiären borta mot Arsenal såg Manchester City väldigt bra ut och hade full kontroll. Med tanke på att det ska vara en av säsongens absolut tuffaste bortamatcher var det imponerande att se hur Manchester City spelmässigt krossade Arsenal. Nu när Huddersfield väntar i hemmapremiären väntar naturligtvis en annan matchbild. Etihad Stadium kommer vara fullsatt när stjärnorna kliver in på planen för att ta säsongens första hemmaseger. Självklart kommer man att vinna matchen mot Huddersfield så det är lika bra att ta del av erbjudandet med boostade odds på City. Chansen är inte särskilt stor att du hittar högre odds på Manchester City mot Huddersfield i alla fall.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.