Betfair CL offer

Champions League bonusar ifrån Betfair

Dags för de sista matcherna utav åttondelsfinalerna i Champions League och Betfair visar sig ifrån sin allra bästa sida när man delar ut oddserbjudanden för båda speldagarna. Ikväll har vi bland annat Manchester United mot Sevilla att se fram emot där hemmasegern är boostad upp till sanslösa 8.00 gånger insatsen!

 

Tuff uppgift för Sevilla på Old Trafford

0–0 slutade matchen i Spanien men det var Sevilla för hela slanten. En annan dag så hade Manchester United lika gärna kunnat förlora den matchen med både ett och två mål. Hade det inte varit för David de Gea, som så många gånger förr, så hade utgångsläget kunnat se helt annorlunda ut inför kvällens match.

Nu är det istället fördel Manchester United som är otroligt starka hemma på Old Trafford, inte minst när man kommer ifrån en mycket stärkande ligavinst mot rivalen Liverpool. I helgens match såg spelet mycket bra ut och tycka vad man vill om Paul Pogba men spelet utan honom har sett betydligt bättre ut.

Att Betfair ger oss 8.00 i odds på hemmasegern här är bara att tacka och ta emot för. Ett odds som vi med säkerhet inte hittar någon annanstans. Följ de enkla stegen nedan och du har din bonus:

  1. Registrera ett konto hos Betfair med kampanjkoden ZFBMAX
  2. Lägg ett spel på Manchester United, max 50 kronor
  3. Vinsten betalas ut som ett gratisspel om Manchester United vinner

 

Spela för 200 kronor – Få 100 kronor i bettingbonus

Som om inte oddserbjudandet ovan var nog så har Betfair även slängt in ett erbjudande för alla er som redan har ett konto hos spelbolaget. Reglerna är enkla, lägg ett spel på kvällens matcher för minst 200 kronor och du kommer att få 100 kronor att spela för dagen efter. Passa på att ta del utav detta erbjudande som gäller för både nya och redan aktiva spelare!

Betfair banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.