888Sport Sverige-Spanien erbjudande

Förhöjda odds på Sverige-Spanien!

Tisdag 15/10 kl 20:45 sparkar EM-kvalmatchen mellan Sverige-Spanien igång. Lyckas Sverige att ta med sig tre poäng från mötet?

Här kan du komma direkt till erbjudandet!

Enklaste sättet att komma igång med att skapa ett konto hos 888Sport är genom att följa stegen nedan:

 1. Skapa ditt konto som ny spelare hos 888Sport!

  För att du så enkelt som möjligt ska kunna skapa ett konto hos 888Sport trycker du bara på den här länken!

 2. Dags att göra första insättningen!

  För att du ska kunna ta del av erbjudandet är minsta insättningen på 100 kr.

 3. Viktigt att ange bonuskoden

  För att inte gå miste om erbjudandet så måste bonuskoden 888BO anges när du gör första insättningen.

 4. Lägg spelet på Sverige eller Spanien med boostade odds!

  Med maxinsatsen 50 kr lägger du ditt spel på Sverige till oddset 41.00 eller Spanien till oddset 8.00

Marknader med bra spelvärde i matchen!

 • När Sverige ställs mot Spanien är det ett helt annat landslag än Malta som de enkelt avfärdade med 0-4. Spanien kommer från en svag insats borta mot Norge då de bara fick med sig 1-1. Vi tippar att ett Spanien som går på halvfart genom de sista kvalmatcherna nöjer sig med oavgjort. Vi lägger spelet på ett oavgjort resultat och att båda lagen gör mål hos Unibet till oddset 4.70. {Placera spelet här!}
 • Emil Forsberg såg så extremt taggad ut mot Malta. Det blev dock inga mål, men vi tippar att han höjer sig ännu ett snäpp mot Spanien och gör ett mål i matchen. Vi hämtar det fina oddset på 4.75 hos Bet365. {Placera spelet här!}
 • Vi tippar stenhårt på ett oavgjort resultat och hämtar oddset 3.45 hos Coolbet på att matchen slutar oavgjort! {Placera spelet här!}
 • Vi tippar inte på att det kommer att bli någon målfest. Spanien är så gott som klara för EM och om de lyckas att få med sig en poäng mot Sverige har de bara Malta på hemmaplan för att säkra EM. Vi tippar slutresultatet 1-1. Oddsen hämtar vi hos 888Sport som är på 6.50. {Placera spelet här!}

Sverige i bra form efter 0-4 vinsten

Sverige som besökte Malta i senaste kvalmatchen hade det väldigt enkelt när de avfärdade hemmanationen med 0-4 i en match som skulle kunna ha slutat i högre siffror för Sverige. Även om Malta inte bjöd på något nämnvärt motstånd när de som bäst skapade halvchanser är det en bra match för Sverige att ha i bakhuvudet när de går in i matchen mot Spanien. Det lär behövas mot en motståndare i världsklass. Positivt att ta med sig från matchen mot Malta är Granqvists och Danielsons fina mittbacksspel, Larssons två straffmål (om det skulle dyka upp en straffsituation) och den fina offensiven.

Inför matchen mot Spanien har Sverige endast en förlust, två oavgjorda och fyra vinster i kvalspelet. I deras senaste sju matcher på Friends har de bara en förlust. Spanien kommer att få en utmaning mot Sverige på bortaplan där de tre poängen de hoppas på inte kan vinnas genom en promenadseger.

Ramos avstängd!

I matchen mot Norge höll Spanien ledningen till minut 94 när Joshua King fixade straff till Norge och satte den till 1-1. Spanien hade gjort en ganska svag insats och inte imponerat nämnvärt. De hade där och då kunnat vara klara för EM om de hade hållt resultatet. Nu väntar istället Sverige som är ett betydligt svårare motstånd på hemmaplan. Inför matchen är Sergio Ramos avstängd, vilket får ses som ett tungt avbräck eftersom att den lagdelen av truppen är ganska tunn. Spanien har dock ett världslag på så många andra positioner. Ceballos med sin dribblingar är ingen drömmotståndare för de lite trögare svenska mittbackarna.

Isak från start mot Spanien?

Sverige har inför matchen bara en förlust på hemmaplan mot Spanien på de tre senaste matcherna. Landslaget har även spelat bra mot stora nationer som Frankrike, Nederländerna och Italien nyligen. Med en hemmapublik i ryggen mot ett försvagat Spanien utan sin kapten Ramos tippar vi att Sverige kommer att lyckas spela till sig ett oavgjort resultat. Det känns som att Jannes plan med att endast låta Isak göra ett inhopp mot Malta var för att spara honom till Spanienmatchen där han kommer att göra mer nytta. Det är mot flertalet av dessa spelare han spelar mot varje omgång i La Liga.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.