888 Sport oddsboost HV71-Färjestad

Oddsboosta på HV71 eller Färjestad och kamma hem 800 kr hos 888Sport!

I Kinnarps Arena på lördag 12/10 med matchstart kl 15:15 gör förra årets kvartsfinalister upp i vad som tippas bli en hetlevrad kamp.

Tuff match när Färjestad kommer till Kinnarps Arena

Kom igång supersimpelt genom att följa dessa enkla steg för att ta del av erbjudandet

 1. Skapa ett konto hos 888Sport!

  För att på enklast möjliga vis skapa ett konto för att ta del av oddsboosten följer du denna länk eller trycker på bilden ovan.

 2. Gör första insättningen

  På din första insättning är 100 kr minsta beloppet att sätta in.

 3. Skriv in bonuskoden

  När du gör första insättningen anger du även bonuskoden 888BO

 4. Placera ditt bet

  Dags att lägga ditt spel på det laget du tippar kommer att vinna mellan HV71 och Färjestad med högsta insatsen på 50 kr.

Marknader med högt spelvärde i matchen

 • I sin fina segerrad där Färjestad har kommit igång på riktigt har även målsnittet varit högt. En av deras styrkor har varit att vinna i tredje perioden. Faktum är att I 5 av de senaste 7 matcherna har de vunnit tredje perioden. Vi spelar på vinst till Färjestad i tredje perioden hos Unibet till oddset 2.80. {Här kan du lägga ditt spel!}
 • Med Färjestads fina form ska de vinna borta mot ett HV71 som inte alls har uppvisat någon vinnarform. Färjestad är ett mycket bättre lag som sitter på en mycket bredare spelartrupp. Vi tippar en självklar seger till Karlstadslaget här. Oddset hämtar vi hos NordicBet som ger oss spelvärda 2.95. {Här kan du lägga ditt spel!}
 • Michael Lindqvist har öst in poäng den här säsongen för Färjestad. Det har tagit honom till en andraplacering i poängligan. Vi spelar honom som målskytt i matchen (övertid inkluderad) till oddset 2.30 hos Betsson. {Här kan du lägga ditt spel!}
 • Stor risk att det blir en hel del mål i mötet. Betsson ger oss det fina oddset på 2.34 på att det blir över 5.5 mål i matchen. Det tar vi. {Här kan du lägga ditt spel!}

Inte helt problemfritt i HV trots tre raka vinster

Ett HV som började säsongen med vinst och förlust i var och varanann match har i de tre senaste matcherna hittat ett jämnare flow. Med vinster mot Brynäs, Oskarshamn och Linköping har de börjat stabilisera sig mer och ligger för närvarande på åttondeplats med ett poäng upp till Färjestad. Något som dock är oroväckande är att de senaste segrarna har kommit mot relativt lätt motstånd där de har haft det mycket tyngre mot svårare motståndare. För att dra en jämförelse mellan HV71 och Färjestad. Båda lagen har mött Oskarshamn. I Färjestads möte med Oskarshamn fullständigt krossade de Oskarshamn.

När HV71 spelade borta mot Oskarshamn fick de krångla till sig en seger i övertid när de slutligen vann matchen med 2-3 på övertid. Självklart handlar mycket om dagsform i hockey, men tycker det ändå är oroväckande att prestera så svagt och tappa poäng mot ett lag som omgången efter åker på bland de största förlustsiffrorna i SHL’s historia. Med såna insatser är det väldigt svårt att bedöma var vi har HV denna säsongen. Med tanke på att de har vikt ner sig mot lag som Djurgården och Skellefteå kommer de att få det väldigt tufft mot ett Färjestad på uppgång.

För tillfället är det inte många lag som kan mäta sig med Färjestad

Färjestad dundrar fram i tabellen och i efterskalvet ligger ett Oskarshamn och skvalpar på 10:e plats efter att ha blivit totalt överkörda med 12-0 av Färjestad. I deras senaste segerrad har de flyttat om i tabellen då de skickat ner värste rivalen Leksand till en 11:e plats som knappt håller dem flytande ovanför strecket. De fick även med sig en betryggande seger mot Djurgården som de med lite krångel efter straffar kom ut med 2 poäng ifrån. Färjestad mår bra och har hittat formen. Härnäst kommer de och besöker och Jönköping för att plocka på sig ytterligare tre poäng.

Fortsätter Färjestad segertåget i Kinnarps Arena?

Färjestad är i en såpass bra form för tillfället där de endast har åkt på en förlust i Champions League mot Munchen. Vi tippar inte att det kommer att ha någon betydelse då de har bevisat ett flertal gånger i SHL den här säsongen vilket kapital av spelare de sitter på. I en trupp av flertalet matchvinnare där de även har de främsta poängplockarna i ligan som höjer sig mer för varje omgång som går tippar vi på att det kommer att leda till en solklar vinst till Karlstadslaget. Vi tippar efter lagets senaste form.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.