odds boost danmark sverige betfair

Få 12x pengarna på att Sverige slår danskarna

Fotbolls-VM 2018 i Ryssland närmar sig med stormsteg och nedräkningen börjar på riktigt när våra svenska hjältar ställs mot Danmark i en träningslandskamp på Friends Arena denna lördag. Betfair boostar oddsen för alla nya medlemmar från 2.37 till 12.00 på att Sverige vinner.

Lagandan på topp i det svenska laget

Detta är den näst sista landskampen för de gulblå krigarna innan blickarna vänds mot Ryssland där det efterlängtade fotbolls-VM 2018 drar igång den 14 juni. Janne Andersson och hans trupp har tillbringat veckan i ett stekhett Båstad där de varvat träningar med olika teambuilding-aktiviteter och lagandan bland spelarna har nog inte varit bättre sedan VM -94.

Förutom denna match mot Danmark ska svenskarna ställas mot ytterligare en VM-deltagande nation i form av Peru den 9 juni och förhoppningsvis kan vi få med oss två bra resultat inför vad som komma skall. En seger i ”derbyt” mot danskarna hade varit en skön boost och även om det bara är en träningslandskamp finns det mycket prestige i dessa möten.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

 

Danskarna har en på pappret något bättre trupp än vad Sverige har och besitter namn som Christian Eriksen, Pione Sisto, Thomas Delaney och flera andra som är framstående i vardera klubblag. Den danska truppen är ledda av svenskbekantingen Åge Hareide, som har gjort ett imponerande arbete med det danska laget i kvalet inför VM och de lär vara väldigt sugna på att åka till Friends Arena och slå Sverige denna lördag.

Förutom helgens möte med Sverige ska danskarna ställas mot Mexiko den 9 juni i deras sista landskamp innan VM i Ryssland. Den matchen kan vara intressant att följa även ur ett svenskt perspektiv med tanke på att Mexiko är ett av lagen i Sverige grupp och det mötet kan ge ett smakprov för vad som väntar svenskarna.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCL.
  • Placera ett spel på att Sverige vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner ditt val får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.