unibet oddsboost vm 2018

Få 20 gånger pengarna på ditt lag att vinna VM

Med ungefär två veckor kvar tills fotbolls-VM i Ryssland drar igång kommer nu Unibet med ett maxat erbjudande för alla sina nya medlemmar. Du får boostade odds upp till 20.00 för det lag som du tror kommer vinna hela mästerskapet!

Använd oddsen på ditt valda topplag

Med 32 deltagande lag i turneringen är det givet att vissa lag är favoriter, andra är outsiders och vissa lag är rent utav blåbärsnationer i jämförelse med vissa nationer. Du har säkerligen redan börjat fila på dina spel och vilket lag som kommer vinna hela rasket och detta är ett utmärkt tillfälle att utnyttja dina profetior på.

Hämta dina boostade odds hos Unibet

 

Unibet har genom att se vilka lag som flest folk ser som favoriter använt den informationen till att skapa en helt maxad oddsboost där du får 20 gånger pengarna om du lyckas pricka in rätt lag som vinner turneringen. Lagen du har att välja mellan är Argentina, Belgien, Brasilien, Frankrike, Spanien och Tyskland. Chanserna att någon utav dessa nationerna kommer få lyfta bucklan den 15 juli är väldigt goda med tanke på att de har vunnit 13 VM-guld sammanlagt.

Du väljer alltså ut ett av dessa lag som du tror kommer vinna fotbolls-VM och om du lyckas får du dina vinstpengar i cash och du kan välja att plocka ut dem omgående!

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  1. Skapa ett konto hos Unibet och använd bonuskoden för det lag som du tror vinner turneringen.
  2. Placera ett spel värt max 50 kronor på ditt utvalda lag.
  3. Vinner ditt lag turneringen vinner du 20 gånger insatsen, det vill säga 950 kronor.

Regler och villkor

  • Gäller endast för nya medlemmar hos Unibet.
  • Max insats är 50 kronor.
  • Vinner du får du dina vinstpengar cash utan omsättningskrav.
  • Erbjudandet är giltigt till kl 23:59 14/6 2018.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.