El Clasico

Få förhöjda odds när du lägger ett spel på El Clasico Copa del rey!

Skapa ett konto hos 888 Sport idag och få en bonus på 500% upp till 500 SEK samtidigt som du tar del av förhöjda odds med hela 15.00 på både Real Madrid och Barcelona.

Gör din insättning med koden: 888BO

Här kan du spela din oddsboost innan matchen startar

Ikväll spelas det andra mötet i Copa del rey semifinalen mellan Real Madrid och Barcelona. Återigen dags för världens största match för klubblag, El Clasico. Första semifinalen slutade oavgjort med resultatet 1-1. Det kommer säkerligen bli en extremt fysisk match med en del gula kort. Det är inte helt omöjligt att Ramos kommer att dra på sig ett kort när han försvarar sig mot Messi. Barcelona har haft det tungt med målskyttet under en period i februari, men det verkar som att det släppte i La Liga matchen mot Sevilla där Messi gjorde hat-trick och Barcelona vann med 2-4 på bortaplan. Real Madrid kommer från en borta vinst mot Levante som slutade 1-2 till Marängerna. Lionel Messi i målform och Real med en vinst i bagaget låter som att det kan bli en riktig toppmatch!

Med detta erbjudande och en supermatch som El Clasico finns det inte så mycket att tveka på för att skapa ett konto hos 888 Sport!

Du får alltså 500% bonus upp till 500 SEK och förhöjda odds på 15.00 oavsett om du väljer att spela på Real Madrid eller Barcelona.

Såhär gör du för att ta del av 888 Sports grymma kampanj:

1. Tryck här för att skapa ditt konto hos 888 Sport.

2. Använd koden: 888BO vid din insättning.

3. Välj antingen Real Madrid eller Barcelona att lägga ditt bet med de förhöjda oddsen.

4. Betta 50 SEK.

Regler och villkor gällande kampanjen:

  • Endast som ny kund hos 888 Sport kan du ta del av erbjudandet. Om du inte har gjort en insättning på någon av 888’s sidor tidigare.
  • 888BO är koden du måste använda dig av när du gör din insättning på minst 100 SEK
  • Endast riktiga pengar är giltigt för kampanjen. Väljer du att lägga ditt spel med bonuspengar förklaras det som ogiltigt.
  • Du kan inte lägga ett spel för mer än 50 SEK. Om ditt spel överstiger 50 SEK kommer allt över den summan räknas till vanliga odds.
  • Tänk på att det endast är din första insats som räknas på spelet.
  • För oddsboost kampanjen gäller endast singelbet.

För att se 888 Sports allmänna regler och villkor för kampanjen trycker du här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.