888 Sport oddsboost

Få förhöjda odds på London derbyt mellan Chelsea – Spurs

Det är återigen dags för ett London derby mellan Chelsea och Spurs i Premier League. Båda lagen kommer från en varsin förlust. Chelsea förlorade LigaCup finalen mot Manchester City i söndags på straffar. Tottenham gjorde en oerhört dålig match mot Burnley och förlorade med 2-1 på Turf Moor. Det gick inte att känna igen Spurs som gjorde en bedrövligt dålig match.

Här kan du spela din oddsboost innan matchen startar

Ny match och derby på gång nu. Vi har ett av de största derbyna som spelas i London. Två jämna lag som brukar vinna varannan match ungefär. Om man ser till de 2 senaste mötena i Premier League har Spurs vunnit 2 raka med 3-1. Chelsea vann senaste mötet i LigaCupen med 2-1. Det snackas om att Dele Alli kan spela i matchen. Om det sker är det ett enormt tillskott för Spurs eftersom att han brukar göra mål mot Chelsea. Eden Hazard i Chelsea är en av världens bästa spelare när han är på humör och kan ställa till med en del problem för Tottenhams försvar.

För dig som är ny kund hos 888 Sport finns det både en extremt bra välkomstbonus att hämta och du får även en sjukt bra oddsboost på ditt spel.

Om du tippar Chelsea vinst är ditt förhöjda odds på 12.00.

Om du tippar Tottenham Hot Spurs vinst är ditt förhöjda odds på 17.00

Din oerhört grymma välkomstbonus hos 888 Sport är på 500% upp till 500 SEK som du även får ta del av när du gör din första insättning tillsammans med de förhöjda oddsen!

Viktigt att du skriver in koden: 888BO vid din första insättning.

  • Kampanjen gäller endast nya spelare hos 888. Om du har ett konto sedan tidigare hos någon av 888’s sidor och gjort en insättning gäller inte erbjudandet.
  • Du måste använda dig av koden 888BO
  • Endast spel med riktiga pengar räknas. Bonuspengar är inte tillåtet
  • Högsta summan du kan lägga på ditt spel är 50 SEK för att de förhöjda oddsen ska gälla.
  • Endast ditt första spel räknas för kampanjen
  • Endast singelbet räknas

Tryck på denna länk för att se 888 Sports fullständiga regler och villkor för kampanjen.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.