Manchester City Lyon boost Betfair

Hämta din oddsboost på Manchester City här!

Dags för Manchester City att gå in i Champions Leagues gruppspel och i första matchen ställs man mot Lyon hemma på Etihad Stadium. Betfair boostar oddset på seger för City till hela 6.00, erbjudandet är tillgängligt för alla som skapar ett nytt konto hos Betfair.

  • Skapa ett konto hos Betfair med kampanjkoden ZFBMEX
  • Placera ett spel på att Manchester City vinner mot Lyon
  • Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Hemmastarkt City med siktet inställt på CL-titeln

Manchester City har under de senaste säsongerna visat sig vara ett av Europas hemmastarkaste lag. På sina 50 senaste hemma matcher har man endast tre förluster och i Champions League har man endast förlorat två av sina senaste 15 hemmamatcher. City vann Premier League överlägset förra säsongen och förlorade då endast en hemmamatch.

Pep Guardiola tog över som tränare för Manchester City inför säsongen 16/17 och har sedan dess radat upp fantastiska resultat. Guardiola har verkligen skapat en vinnarmentalitet och satt sin prägel på laget. Guardiola är en tränare som har vunnit stora titlar med alla klubbar han representerat och bidrar med stor rutin i Manchester City.

Under de senaste säsongerna har Manchester City gjort en rad tunga värvningar, däribland Kyle Walker, Gabriel Jesus, Benjamin Mendy och Ilkay Gündogan. I somras gjorde City klart med ännu en riktig klasspelare, Riyad Mahrez från Leicester City. Mahrez har varit en riktig poängkung under de senaste säsongerna. Mahrez har stått för 59 poäng i Premier League under de senaste tre säsongerna. Mahrez bidrar till bredd i Citys trupp och kommer att kunna göra skillnad under säsongen.

Manchester City ska inte ha några som helst problem med att städa av ett lag som Lyon hemma på Etihad. 6.0 är ett fantastiskt odds på förhand.

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.