Liverpool PSG boost Betfair

Rejäl oddsboost på stormötet i CL!

PSG gästar anrika Anfield och Liverpool i Champions Leagues första gruppspelsomgång. Betfair boostar oddsen på både Liverpool och PSG som ursprungligen ligger på 2.3 respektive 2.9. Som ny kund hos Betfair får du istället 80.0 på Liverpool och 100.0 på PSG!

Följ de enkla stegen nedan för att få oddsboosten

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMEY vid registrering
  • Lägg ett spel på de du tror vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 10 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Liverpool i delad serieledning

Liverpool har hittils tagit full pott i Premier League och delar förstaplatsen med Chelsea. Senast tog Liverpool en stark seger borta mot Tottenham. Liverpool tog sig till final i Champions League under den gångna säsongen och har nu siktet inställt på CL-titeln. Under sommaren har Liverpool fyllt på den redan starka truppen med namn som Fabinho, Alisson, Naby Keïta och Xherdan Shaqiri. Alisson har redan visat att han kommer bli viktig under säsongen med flera stabila insatser. Mot Leicester stod Alisson för en rejäl tavla, men som tur var förändrade det inte hur matchen skulle sluta.

Liverpool har under flera års tid haft problem med att konkurrera med toppklubbarna i Europa, men har under de senaste åren verkligen växt. Liverpool har nu på allvar en trupp som kan konkurrera både om Premier League-titeln och Champions League-titeln.

Är detta året då PSG går hela vägen?

PSG har länge haft siktet inställt på Champions League, man joggar i princip hem den franska ligan år efter år men har fortfarande inte varit med på allvar i kampen om CL-titeln. Under de senaste säsongerna har PSG inte tagit sig längre än till kvartsfinal i Champions League. Detta trots storsatsningar och värvningar som Neymar och Edinson Cavani. Under sommaren har PSG värvat som vanligt. Sommarens storvärvning stavas Gianluigi Buffon. Buffon kommer från Juventus på fri transfer där han spenderade nästan 20 säsonger. Buffon har vunnit nästan allt som går att vinna som fotbollspelare, men saknar en Champions League-titel.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.