betfair boostade odds sverige peru

Helt sinnessjuk oddsboost på att Sverige slår Peru!

Som rubriken lyder så är det en helt sinnessjuk oddsboost som Betfair går ut med inför Sveriges genrep mot Peru. En höjning från 2.35 till hela 61.00 är vad alla nya medlemmar hos Betfair har att se fram emot.

Läge för ett mer offensivt Sverige?

Efter en rent ut sagt tråkig 0-0-match mot Danmark förra veckan hoppas vi att Janne Andersson lägger mer fokus på anfallsspelet i kvällens genrep mot Peru. Ska man ta fram något positivt ur förra matchen får vi ändå lyfta försvarsspelet då en hållen nolla mot danskarna är mer än godkänt. Men när vi nu fått svar på att defensiven sitter som den ska hoppas vi så klart att Janne experimenterar lite och satsar med offensivt.

Hämta oddsboosten hos Betfair

 

Peru spelade match mot Saudiarabien förra söndagen och vann med 3-0 efter två mål av lagkaptenen Paolo Guerrero, som ju nyligen fick klartecken att delta i sommarens fotbolls-VM efter en dopingavstängning sedan han testats positivt för kokain i oktober förra året. Peru är för övrigt klara för sitt första världsmästerskap på 36 år.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCR.
  • Placera ett spel på att Sverige vinner matchen.
  • 10 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 10 kronor.
  • Vinner Sverige får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.