unibet city chelsea

Manchester City vs Chelsea med ett unikt Unibet erbjudande!

Det är tight i det övre skiktet av Premier League tabellen inför den kommande helgens sammandrabbning mellan Manchester City och Chelsea – vilka ligger fyra respektive trea i tabellen. Efter att Chelsea avslutade inför uppehållet med en vinst, samtidigt som Manchester City avslutade med en förlust, är det därmed två riktigt taggade lag som ställer upp på lördag – utvilade och redo för vinst. Frågan är bara – vilket lag vill det mest?

unibet city chelsea
Betta på City hos Unibet

Hur du tar del av Unibets unika erbjudande!

 1. Skapa ett spelkonto hos Unibet

  Börja med att registrera dig hos Unibet via vår länk

 2. Välj oddsboost istället för välkomstbonusen

  Efter att du skapat ditt Unibet spelkonto väljer du oddsboosten

 3. Sätt in din första insättning

  Sätt in minst 100 SEK för att ta del av Unibets nya erbjudande

 4. Lägg ditt bet på Man. City

  Scrolla dig fram till matchen Manchester City – Chelsea och lägg ditt bett

 5. 50 kr gräns

  Mac bett på matchen är 50kr. Läs mer om Unibets regler och villkor för detta erbjudande.

Rejäl oddsboost från Unibet

Även den populära bettingsajten Unibet, är riktigt redo inför helgens match, och laddar upp rejält – genom att ge alla nya spelare en riktigt fin oddsboost om hela 5 gånger pengarna på att Manchester City vinner på lördag. Med tanke på att Manchester City har en mycket lovande historik när det kommer till hemmamatcher mot Chelsea, med 67 mot 14 i vinstprocent, bör detta vara en relativt säker vinst. 

För att få tillgång till detta erbjudande, registrerar du dig hos Unibet – därefter gör du en insättning och placerar ett singelspel på 1X2 marknaden på att Manchester City vinner lördagens match mot Chelsea (matchen den 23 november 2019). 

 • Skulle du vinna – betalas vinsten ut i riktiga pengar. För dessa pengar kan du sedan välja att lägga ytterligare odds – eller ta ut. Vilket du föredrar bäst.  
 • Detta oddsboost erbjudande gäller endast på ett singelspel, och den maximala insatsen än 50 kr. Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Unibet, och naturligtvis gäller en strikt 18-årsgräns – som alltid. 
 • Det är inte lov att använda sig av varken cash in funktionen, eller each way bets under detta spel. 
 • Erbjudandet gäller endast en gång per kund och hushåll – samt endast spelare bosatta i Sverige

Hemmafördel tippas vinst

Eftersom Man City har en stor hemmaplansfördel, där de hittills vunnit hela 67% av alla matcher mot Chelsea, samtidigt som Chelsea endast vunnit 14% av matcherna borta mot Man City (19% oavgjort) – tror vi även denna gång på vinst för Manchester City. 

Det är ett vasst offensivt Manchester City som ställer upp på lördag, och Chelsea kommer att behöva jobba hårt på defensiven för att orka hålla tätt bakåt i hela 90 minuter. 

Vi misstänker att det blir Manchester Citys stjärnforward Raheem Sterling som kommer få äran att göra det första målet och innan matchen är slut anar vi att hans guldfot kommer att ha lyckats näta ännu ett skott i motståndarlagets mål, tillsammans med Sergio Agüero som vi tror kommer näta i andra halvlek. Helt mållöst tror vi dock inte att Chelsea blir – de har ju trots allt haft uppehåll även de, och laget har en relativt stark offensiv att bjuda på. Vi tror därför på en kvittering till 1-1 i första halvlek – sannolikt av den pigge Tammy Abraham. 

Ett ojämnt skadeläge

Även om det är två formstarka och utvilade lag som kommer tillbaka inför matchen på lördag, talar statistiken sitt tydliga språk till Manchester Citys fördel. Med 1 saknad back och 4 skadade mittfältare – senast i ledet Christian Pulisic – kan det bli tight för Chelsea att lyckas få till några vassa anfall framåt, när chansen väl ges. Och känner vi Man City rätt, så kommer dessa chanser inte att ges alltför många gånger under matchens gång. 

Manchester City har ett något ljusare skadeläge, med Ederson Moraes tillbaka i träning sedan den lårskada han drog på sig i början av november. 

Därmed saknar Man City nu endast två försvarare och en forward

Slutsats

Vår slutgiltiga dom inför lördagens kamp blir därmed 3-1 (1-1) till Manchester City. Vi tippar på en jämn första halvlek, men i och med hemmafördel för Man City, samtidigt som Chelsea kämpar med 4 skadade mittfältare – är risken stor att orken börjar tryta i matchens andra halva. Och när detta sker tror vi att både Sterling och Agüero kommer att vara farliga på bollen och få in en varsin nätare. Vi kan iallafall vara säkra på att det kommer att bli en riktigt intressant match att följa nu på lördag.