bellator london

Bellator kommer få London att dundra!

Bellator återvänder igen till London för en ny spännande omgång med stora namn i huvudnumret. Senast man gästade London var Bellator 223 i juni 2019 vilket också var den 30:e Bellator tävlingen i den Europeiska serien. Återkomsten sker nu på samma arena, SSE Arena, Wembley. Att under 2019 få besök av Bellator en andra gång måste ses som något riktigt bra, både för publik men också för Bellator som inte skulle återvänt så kort inpå om inte det varit bra framgångar.

Den 23 november smäller det i London!

Den 23 november är det alltså dags igen för ocatgonen att hamna i rampljuset. En del justeringar i main event har det varit då Anderson blivit skadad och ha fått ersättas av Melillo. Stora namn vi kommer att få se är Michael Page, Giovanni Melillo, Fabian Edwards, Michael Shipman, Terry Brazier och Sören Bak. Bered er på en spännande drabbning, både för matcherna men även vad gäller odds och möjligheter att ta hem bet.

Odds Bellator London – vilka är favoriterna?

Vi har lusläst odds hos några bettingbolag på marknaden för att sammanställa en bild av hur situationen ser ut och vilka som tror vad. Här nedan är ett utbud av några olika odds på respektive main event.

Bellator London odds: Lättvikt Feature Fight Main Event – Brazier vs Bak

  • Bethard – Brazier 3,15, Bak 1,35 Bethard
  • 888sport – Brazier 3,15, Bak 1,33888 sport
  • ComeOn – Brazier 3,00, Bak 1,32 ComeOn Logo

Bellator London odds: Weltervikt Main Event – Page vs Melillo

  • Unibet – Page 1,11, Melillo 6,00 unibet logo
  • Bet365 – Page 1,11, Melillo 6,75 Bet365 bellator london
  • SpeedyBet – Page 1,11, Melillo 5,35speedybet bellator london

Bellator London odds: Mellanvikt Featured Fight Main Event – Edwards vs Shipman

  • Unibet – Edwards 1,36, Shipman 3,00 Unibet logga
  • Bet365 – Edwards 1,33, Shipman 3,30 Bet365 bellator london

Tips och tankar om matcherna i main event

Denna spännande MMA gala innefattar flera attraktiva matcher som man verkligen inte ska missa. Det handlar inte bara om main event matcherna utan även om alla prelims som är 15 till antalet. Här finns många intressanta möten och många som vill ha möjligheten att stiga i graderna för att synas på större arenor. I denna text ska vi dock fokusera på main event.

Mötet mellan Terry Brazier och Sören Bak

Är det någon match man definitivt inte ska missa i detta event så är det mötet mellan dessa slagskämpar. Terry Brazier som också kallar sig The Dominator kommer att möta The True Viking Sören Bak. Båda dessa herrar har en bra historik. Brazier har 11,2,0 och Bak skryter med 12,1,0 samt titlar från två viktklasser.

Bästa oddset hittar vi hos Bethard – Brazier 3,15, Bak 1,35 och det är tydligt att man tror att Bak kommer att ta hem det här. Vi tror samma, att Bak reder ut detta men Brazier ska för det inte på något sätt underskattas.

En enkel match för Page

Matchen mellan Page och Melillo i Weltervikt. En match som är världens chans för Melillo som helt enkelt hamnat i hetluften för att Anderson ådrog sig en knäskada. Jämvikten mellan dessa två fighters är ojämn då Page har en betydligt större meritlista och är van att möta betydligt värre motstånd. Att Melillo nu får hoppa in får vi se som det bästa som för stunden gick att ordna. Vi tror denna match blir ojämn och kommer vara till Page fördel men vi kan också se att Melillo kan lyfta sig. Han ligger inte på latsidan inför denna match.

Fabian Edwards har siktet inställt på Bellator Elite

Detta är bara ett kort stopp på vägen för Fabian Edwards och en ytterligare seger som ska ta honom vidare till målet, Bellator Elite. Med ett bra record 8, 0, 0 finns inte mycket som talar för att han tänker spräcka det. Dock tänker inte Michael Shipman samma sak. Han är helt enkelt ute efter att förstöra denna största match i karriären för Edwards. Det är helt möjligt och skulle grusa Edwards planer att sedan ta sig an van Steenis på jakten mot det stora målet. Detta kommer bli en väldigt spännande match och ett intressant möte då mycket står på spel.

Vår sammanfattning av Bellator London

Helt klart är detta matcher som man inte vill missa på något sätt. Main eventen kommer att bli riktigt attraktiva matcher där mycket kan hända. Vi har talat om Page och Melillo men även fast matchen är ojämn kan det kanske hända spännande saker. Troligen har Melillo gjort allt som står i hans makt för att synas extra och han kan säkert bjuda på en del intressanta möjligheter. Tänk vilken skräll det skulle bli om en newcomer som Melillo skulle ta matchen. Oavsett ligger oddsen högt på det scenariot och finns det chans kan det vara ett intressant bet för en mindre summa.

Brazier och Bak blir extremt intressant. Bak tror vi blir den som lämnar octagonen med ytterligare en seger till handlingarna .Dock kommer den inte att bli lätt vunnen och vi alla kommer att få se denna och flera spännande matcher under Bellator London.