Arsenal vinner oddsboost

Mästarmöte ger boostade odds

Efter landslagsuppehållet är Premier League tillbaka och en av helgens höjdpunkter är Arsenals drabbning mot Leicester på Emirates i London. Trots att Arsenal är klara favoriter, och har nio raka segrar i alla turneringar bakom sig, har Betfair valt att boosta oddsen till 8.0 på att Arsenal vinner över Leicester. Så här gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd bonuskoden ZFBMFR
  • Placera ett singelspel på att Arsenal vinner över Leicester City
  • Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor

Här kan du spela din oddsboost innan matchstart!

Arsenal fått upp farten

Nya tränaren Unai Emery fick tuffast möjliga start när han på säsongens två inledande matcher fick se sitt lag förlora mot Manchester City och Chelsea. Därefter har det dock gått betydligt bättre för ”The Gunners” som vunnit samtliga matcher i alla turneringar efter de inledande förlusterna. Det gör att man nu är uppe i nio raka segrar.

På dessa nio matcher har man svarat för 27 mål vilket ger ett snitt på tre mål per match. Bakåt har det blivit sju insläppta, men på de senaste tre matcherna har man bra släppt in en boll. Framförallt har laget fått beröm för den vackra fotbollen man spelat. Tränaren Unai Emery förtjänar alla hyllningar och det var knappast en dag för sent att klubben gjorde sig av med Arséne Wenger.

Leicesters inledning mindre imponerande

2015/16 chockade Leicester en hel fotbollsvärld när man mot alla odds gick och vann hela Premier League. Laget har inlett okej säsongen 2018/19 men nog kan vi förvänta oss lite mer av ”The foxes”. Efter åtta spelade omgångar ligger man på tionde plats i tabellen med fyra vinster och fyra förluster.

Mot Arsenal ska man inte ha en chans, framförallt inte när det är bortaplan. De rödklädda är i riktigt bra form med sina sex raka segrar i Premier League. Det enda som kan tala för Leicester är landslagsuppehållet då Arsenal haft betydligt fler spelare iväg som kan känna sig lite trötta och slitna efter långa resor. Hur som helst ska detta inte vara anledning nog att inte lyckas vinna sin hemmamatch mot Leicester.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.