stockholmsderby oddsboost

Säsongs sista Stockholmsderby – boostade odds!

Det är dags för säsongens sista Stockholmsderby när Djurgården tar emot AIK på plasten på Tele2 Arena. Detta väljer Betfair att uppmärksamma genom att boosta upp oddsen rejält med 80.0 odds på seger för hemmalaget Djurgården och 60.0 i odds på att serieledaren AIK ska vinna. Så här gör du för att ta del av de boostade oddsen:

  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Använd kampanjkoden ZFBMFW när du skapar kontot
  • Placera ett singelspel på att antingen AIK eller Djurgården ska vinna derbyt
  • Din högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor

Här kan du spela din oddsboost innan matchstart!

Säsongens sista derby

I Stockholm är fotbollen som finast när det är derby. Stämningen på läktarna är magisk och rivaliteten enorm. Det är två lag med helt olika säsonger bakom sig som drabbar samman på Tele2 Arena. Djurgården kom 3:a förra säsongen men ligger på en 8:e plats inför derbyt. Özkan har inte haft samma material att jobba med som förra säsongen och avsaknaden av Kim Källström, Magnus Eriksson och Gustav Engvall har varit för stor för järnkaminerna.

AIK däremot har varit otroligt stabila och på 25 omgångar har man endast en förlust. Laget kommer att vinna SM-guld 2018 och därmed få kvala till Champions League nästa år. Allt annat vore det största tappet någonsin i svensk fotbollshistoria men det lär vi inte få se. Istället kommer AIK att ta sitt fjärde guld sedan andra världskriget, något som lär glädja fansen.

Kan DIF skrälla?

Enligt oddssättarna är AIK favoriter men när det är derby brukar tabellplacering spela mindre roll. AIK har dock varit ett självspelande piano under året och lär ha motivation nog med guldet inom räckhåll. Kan man fortsätta visa upp styrkan man haft under 2018 lär det bli seger mot Djurgården, som inte gått att känna igen under säsongen.

Hur som helst lär det bli ett fullsatt Tele2 och en grym stämning när säsongens sista derby ska avgöras. Vi hoppas på en välspelad match med många mål och en sevärd fotboll. Räkna med 20 minuters försenad matchstart (minst) på grund av bengaler vid inmarsch.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.