oddsboost betfair real madrid leganes

ODDSBOOST: Från 1.22 till 6.00 på Real Madrid endast hos Betfair

Tredjeplacerade Real Madrid tar emot 15:e placerade Leganes hemma på Santiago Bernabeu imorgon kväll. Det är ett hemmalag som är ute efter att förlänga sin fina formsvit efter segern mot Bayern München i Champions League-semifinalen tidigare i veckan. Detta blir det femte(!) mötet lagen emellan den här säsongen. Betfair bjuder på 6.00 i odds vid Real Madrid-seger kvällen till ära.

Med tanke på att Real Madrid mer eller mindre redan säkrat en Champions League-biljett till nästa säsong har de råd att vila några spelare inför det viktiga returmötet med Bayern nästa vecka. Det mesta av fokuset hos Zinedine Zidanes manskap ligger nämligen på att vinna sin tredje raka Champions League-titel och de är åtminstone på god väg mot en finalplats efter 2-1-segern nere i München i onsdags. I ligan parkerar de som bekant på tredje plats med 68 inspelade poäng och jakten på lokalrivalerna Atletico Madrid är i full fart. Atletico ligger på andra plats med fyra poäng fler än Los Blancos med fyra omgångar kvar.

Hämta din oddsbonus hos Betfair här

Gästande Leganes går det desto knackigare för. På de fem senaste matcherna har det bara blivit fyra poäng för Asier Garitanos gubbar. Det ser dock ut som att laget kommer att klara sig undan nedflyttning då det är tolv poäng ner till Deportivo La Coruña på 18:e plats, och faktum är att de har en Europa-plats att spela för. Upp till Sevilla på sjundeplatsen och Europa League-kval är det åtta poäng, och upp till Villarreal på sjätteplatsen och en garanterad Europa League-plats är det elva poäng. Det är med andra ord upplagt för en rafflande avslutning av La Liga-säsongen 17/18, då alla lag från plats 16 och uppåt har chans på Europa-äventyr till nästa säsong.

Alla nya kunder hos Betfair får vara med och ta del av oddsboosten på 6.00 att Real Madrid vinner över Leganes imorgon.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMBV.
  • Placera ett spel på att Real Madrid vinner.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Om Real Madrid vinner får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.