boostade odds barcelona deportivo la coruna

ODDSBOOST: Sju gånger pengarna hos Betfair vid Barca-seger

FC Barcelona kan vid vinst på söndag mot nedflyttningshotade Deportivo La Coruña äntligen säkra La Liga-titeln. Men det är inte bara Barca som kan få fira triumfer – Betfair ger ut en oddsboost där du får hela 7.00 i odds på att hemmalaget vinner matchen.

Inför söndagens ligamatch leder Barcelona den spanska ligan med elva poängs försprång ner till Atletico Madrid på andraplatsen. 83 poäng har de spelat in såhär långt och blir det ytterligare tre poäng in på kontot efter söndagens möte med Deportivo har de alltså säkrat klubbens 25:e La Liga-titel. Dessutom skulle det innebära att den förlustfria sviten förlängs till otroliga 34 raka matcher i ligan.

Hämta din oddsboost hos Betfair här

Men laget från Galicien kommer inte att lägga sig ner och dö i första taget. Deportivo kämpar febrilt för sin överlevnad i den spanska högstaligan och ligger inför match på nedflyttningsplats med nio poäng upp till säker mark. Det ska naturligtvis oerhört mycket till för att Deportivo La Coruña ska få med sig något från detta möte, vilket de i princip är tvungna till om de ska kunna säkra kontraktet. Clarence Seedorf har dock skakat liv i sina spelare då hans lag inte förlorat på sina fyra senaste matcher.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMBW.
  • Placera ett spel på att Barca vinner.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Om Barca vinner får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.