Oddsboost på Malmö i kvalet till Champions League hos Betfair.

Oddsboost hos Betfair på Malmö i kvalet till Champions League!

Malmö går in i tredje kvalomgången till Champions League och ställs mot Vidi från Ungern. Betfair boostar oddset på seger för Malmö till 7.0 för alla nya kunder!

Hämta oddsboosten hos Betfair

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMEB.
  • Placera ett spel på att Malmö vinner mot Vidi.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Malmö fortsätter imponera under nya tränaren?

Malmö hade en trög vår, tränare sparkades och det stormade hos de svenska mästarna. Under sommaruppehållet värvade man en ny tränare, Uwe Rösler. Rösler har verkligen fått igång Malmö och laget är inne i en riktigt formstark period. Under sommaren har Malmö värvat starkt, Anders Christiansen som under 2017 utsågs till Allsvenskans bästa spelare återvänder från en kort sejour i belgiska Gent. Malmö har efter sommaruppehållet vunnit sex av sina åtta matcher i Allsvenskan och CL-kvalet och har fortfarande inte förlorat en tävlingsmatch under Röslers ledning.

Vidi vann den ungerska ligan förra säsongen och kvalificerade sig därmed för kval till Champions League. Detta är tredje gången Vidi kvalar till Champions League, men klubben har aldrig tagit sig till gruppspelet. Malmö har under de senaste fem åren tagit sig till gruppspelet i Champions League två gånger, senast 2015. Hittils under kvalet har Vidi har under kvalet fortfarande inte vunnit på bortaplan, något som kommer vara en faktor när man ställs mot ett mycket hemmastarkt Malmö på Swedbank Stadion. Malmö har endast en förlust på hemmaplan denna säsongen.

7.0 på Malmöseger hos Betfair!

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner Malmö får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.