Malmö Cluj boost Betfair

Betfair levererar oddsboost på att Malmö avancerar i CL-kvalet!

Malmö tog en tung skalp borta mot CFR Cluj i kvalet till Champions League. Efter 1-0 segern nere i Rumänien är det nu dags för returmöte i Malmö där de svenska mästarna har ett mycket bra utgångsläge. Betfair boostar oddset på att Malmö tar sig vidare till hela 6.0!

Hämta oddsboosten hos Betfair

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMDR.
  • Placera ett spel på att Malmö går vidare.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Malmö bygger vidare på den starka segern i Rumänien?

Malmö har skapat sig ett väldigt bra utgångsläge inför returmötet med Cluj efter segern i Rumänien. Malmö ångar på i Allsvenskan och ute i Europa och står i nuläget på sju raka matcher utan förlust. Malmö har med sin nya tränare Uwe Rösler verkligen fått igång spelet efter den svaga inledningen på säsongen i våras. Malmö har under sommaren värvat riktigt starkt och fått in bland andra mittfältaren Anders Christiansen.

Malmö vann det första mötet i Rumänien med 1-0. De har därför ett bortamål att gå på inför returen. Cluj har precis kommit igång med sitt ligaspel i den rumänska högstaligan. Cluj har inlett svagt och har två matcher utan seger. Cluj har under de senaste 10 åren varit ett återkommande lag i Champions League då man deltagit tre gånger i gruppspelet. Malmö med sitt utgångsläge får ses som favoriter att ta sig vidare från detta dubbelmötet.

6.0 på att Malmö tar sig vidare hos Betfair!

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Går Malmö vidare får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.