spanien england oddsboost nations

Oddsboost på Spanien-England på måndag!

Nu är det dags fär Spanien mot England i Uefa Nations League ikväll. Betfair boostar oddsen på att ett mål görs på måndag till 6.0 för alla nya kunder. Följ de enkla stegen nedan för att ta del av oddsboosten.

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMFP vid registrering
  • Lägg ett singelspel på att ett mål görs i matchen Spanien – England
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor

Före matchstart

England har endast 3 dagars vila efter matchen mot Kroatien vilken kan ge Spanien en fördel. Förhoppningsvis för England så blir det en skadefri match så de har alla spelare kvar. Men som vi vet är Spanien en storfavorit inom fotboll och de är verkligen i toppform. Spanien har dessutom vunnit sina senaste tre matcher vilken pekar på att de kan komma vinnande ur även denna match.

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Kampen mellan Spanien och England är historiskt sett målrika. Inte sedan EM 1996 spelade dessa två landslag 90 minuter mot varandra utan att göra poäng. I de senaste åtta på varandra följande tävlingarna har det varit minst 17 poäng, vilket betyder cirka två per match.

Dessutom är det extremt sällsynt för spanjorerna att lämna planen utan att bollen i nät. För att hitta en showdown där det spanska landslaget inte kom på resultattavlan kommer vi tillbaka till 27 juni 2016. Här förlorade de 2-0 till Italien vid EM i Frankrike. De senaste 27 internationella matcherna har de fått poäng i.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.