england kroatien 7.0 oddsboost

7 gånger pengarna om det blir mål ikväll!

England möter Kroatien i Uefa Nations League ikväll. Betfair boostar oddsen på att ett mål görs ikväll till 7.0 för alla nya kunder. Följ de enkla stegen nedan för att ta del av oddsboosten.

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMFO vid registrering
  • Lägg ett singelspel på att ett mål görs i matchen Kroatien – England
  • Högsta kvalificerade insats till kampanjen är 50 kronor

Långt ifrån första gången Kroatien och England möts

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Senast när England och Kratien möttes var det Kroatien som kom ut som vinnare i en semi final för VM. De är fortsatt starka men kommer att se svårigheter då England har mer att bevisa efter den senaste matchen och självklart vill visa att de har övertaget denna gång. Med nästan helt jämna odds där det är 2.87 på kroatien och 2.80 på England för att vinna kan detta gå precis hur som helst.

När Kroatien och England möts är det i stort sett garanterat att det blir mål. Dessa två landslag har träffats sju gånger tidigare och inte mindre än 29 mål har gjorts. Inte en enda match mellan kroatierna och engelsmännen slutade 0-0. Detta betyder att du i stort sett är säker på att du får utbetalning på din boost!

Ej eller att förglömma är att det engelska landslaget har storfavoriten Harry Kane i ryggen. Under sommarens sista omgång i Ryssland gjorde han sex mål, vilket var tillräckligt för att vinna Golden Boot. Tottenhams målvakt har redan noterat sex fullträffar denna säsong, så han borde kunna komma på resultattavlan mot det kroatiska landslaget.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.