Premier League Manchester United - Manchester City

En Premier League helg fylld med oddsboostar!

Spela med grym oddsboost på helgens Premier League!
Gäller alla nya spelare hos 888Sport! Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

I helgen väntar inte bara ett hett derby från världens bästa fotbollsliga, utan två. Först på lördagen är det dags för de gamla Londonrivalerna Arsenal och West Ham att göra upp om vem som är helgens bästa Londonlag. Matchen kickar igång 16:00. På söndagen spelar Peps glödheta City på bortaplan mot Solskjaers United som fått fart sedan Bruno Fernandes kom till ligan. Den matchen startar 17:30. Som ny spelare hos 888Sport har du chansen att ta del av en oddsboost på någon av dessa derbyn!

För att ta del av helgens oddsboostar följer du stegen nedan

 1. Skapa ett konto hos 888Sport!

  Enklaste sättet att skapa ett konto är genom att klicka på bilden ovanför eller denna länk för Arsenal – West Ham och denna för derbyt mellan Manchester United – Manchester City!

 2. Minsta insättning för erbjudandet är 100 kr!

  För att ta del av något av erbjudandena är minsta insättningen på 100 kr!

 3. Du måste ange bonuskoden!

  Glöm inte att skriva in bonuskoden 888BO när du blir informerad om att skriva in den.

 4. Lägg ditt spel på något av de båda derbyna

  Beroende på vilket derby du väljer att använda din oddsboost på så placerar du ditt spel på Arsenal eller West Ham i Londonderbyt, Manchester United eller Manchester City i Manchesterderbyt med högsta insats på 50 kr.

 5. Hoppas att du vinner på ditt spel!

  Vi på Bettingsidor blir extremt glada om du sätter ditt spel med oddsboosten!

Klicka på bilden för Oddsboost!

Säsongens sista Manchesterderby

Vi har som vanligt stora förväntningar på helgens derby mellan de två rivaliserande Manchesterlagen. I bäst form inför mötet är City som på de fem senaste matcherna vunnit samtliga. United har fått en fin skjuts när Bruno Fernandes kom in i laget och egentligen gjort en helomvändning tack vare hans påverkan på Uniteds offensiv. City har dock en trupp fylld till bredden med spelare i världsklass där den starkast lysande stjärnan är Kevin De Bruyne och när han är på planen slutar det oftast med vinst. Vi tippar att denna vinst kommer att gå till det besökande City eftersom att de har fått upp ångan i de senaste matcherna.

Ett Londonderby Arsenal ska vinna

Arsenal har trots att de åkte ur Europa League mot Olympiakos fått sig ett lyft under Arteta de senaste matcherna. De ser ut att ha en fin generation med ungdomar på gång där spelare som Saka gått in på vänsterbacksplatsen med bravur, Martinelli ser bättre ut för varje match. Och bland de äldre spelarna gör Aubameyang aldrig en dålig match. West Ham kommer från en fin vinst senast i helgen hemma mot Southampton och ser ut som att de åtminstone kommer att klara sig från nedflyttning. De är dessvärre inte tillräckligt bra nu för att slå Arsenal på bortaplan och därför går vårat tips till att Arsenal vinner på Emirates.