oddsboost betfair tre kronor usa hockey-vm

Sanslösa 40.00 hos Betfair på Tre Kronor att vinna över USA!

En finalplats är vad som står på spel när Tre Kronor nu ska ta sig an det stora landet från väst i semifinalen av ishockey-VM. Betfair delar ut en sinnessjuk oddsboost där du får hela 40 gånger pengarna om våra svenska hjältar lyckas besegra USA.

Patrick Kane glödhet för sitt USA

Lettland kunde besegras med de inte så övertygande siffrorna 3-2 i onsdagens kvartsfinal. Filip Forsberg fick spräcka sin målnolla i turneringen när han satte 1-0 i den den andra perioden. Lettland kunde kvittera innan periodens slut och man började undra hur det egentligen skulle gå i den tredje efter den något svaga inledningen av matchen.

Svaret lät inte vänta på sig speciellt länge eftersom Viktor Arvidsson oerhört elegant styrde in på volley bakom en chanslös Elvis Merzlikins i letternas mål drygt två minuter in i den sista akten. Några minuter senare utökade Oliver Ekman-Larsson ledningen till 3-1 efter en tilltrasslad situation framför det lettiska målet. Lettland fick in en 3-2-puck med drygt tio minuter kvar att spela, men någon vidare slutforcering kom aldrig. Därmed kunde alltså Tre Kronor ta sig förbi kvartsfinalsteget in i semin där vi nu ställs mot ett betydligt starkare USA.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

 

USA kom tvåa i sin grupp och fick möta Tjeckien i sin kvartsfinal. Väl där inledde amerikanerna med att gå upp i en 2-0-ledning efter den första perioden via mål från Patrick Kane och Cam Atkinson. I andra perioden gick USA ner sig lite och bjöd in Tjeckien i matchen igen och helt plötsligt stod det 2-2 på tavlan när slutsignalen ljöd för den andra periodens slut.

I den tredje perioden var det länge jämnt, men som så många gånger förr klev en viss Patrick Kane fram och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål drygt sju minuter in i perioden och såg därmed till att skicka sitt USA till semifinalen. Chicago-stjärnan leder i och med de två målen den totala poängligan på 19 poäng inför mötet med Tre Kronor, så där har det svenska försvaret något att bita i.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZSAM31.
  • Placera ett spel på att Sverige vinner matchen.
  • 10 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 10 kronor.
  • Vinner Sverige får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.