Europa league

Satsa 50 kr och få tillbaka 850 kr när du spelar på Arsenal hos 888sport!

Har du tidigare inte haft ett konto hos 888sport finns det möjlighet att få grymt härliga odds inför finalen i Europa League mellan Chelsea och Arsenal.

Oddsen har boostats på båda lagen vilket innebär att du själv kan välja vem du vill spela på. Chelseas odds har höjt till 12.0 medan Arsenals odds boostats upp till hela 17.0 gånger pengarna hos 888sport.

Använd koden 888BO när du gör din första insättning

Nya kunder kan också ta emot en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor

Här kan du spela din oddsboost

Helengelsk final i Europa League

Finalen i Europa League mellan Chelsea och Arsenal är den första helengelska finalen i turneringen sedan 1971/72. Spelplatsen är Baku i Azerbadjan, ett kontroversiell val av UEFA. Till exempel har mycket om förhandssnacket handlat om faktumet att Arsenals stjärna Henrikh Mkhitaryan inte kommer till spel då hans säkerhet inte kan garanteras. Detta då Mkhitaryan är från Armenien – ett land Azerbadjan ligger i konflikt med.

Med en plats i Champions League i potten för vinnaren är det Arsenal som har mest att vinna i Baku. Chelsea är som ligafyra redan klara för Champions League medan Arsenal som femma får nöja sig med Europa League nästa år också om de inte lyckas vinna mot sin rival i finalen.

Två lag i bra form

Nu var det ett tag sedan lagen spelade tävlingsmatcher men formen i säsongsavslutningen imponerade för båda som inte förlorat sedan mitten av april. Håll ett extra öga på Eden Hazard i Chelsea som kanske gör sin sista match för klubben. Belgaren har ju ryktats att lämna i sommarens transferfönster.

Hos Arsenal är största stjärnan Aubameyang som haft en fantastisk säsong för ”The Gunners”. Blir han spelaren som kliver fram och avgör matchen? I övrigt är det en hel del spelare på skadelistan för båda lagen. Oavsett vem du tror vinner matchen kan du få boostade odds hos 888sport.

Gör på följande sätt om du vill bli medlem hos 888sport och ta del av de boostade oddsen samt välkomstbonusen

  1. Skapa ett konto genom att använda dig av länken via bettingsidor.org
  2. Använd koden 888BO när du gör din första insättning.
  3. Placera ditt spel på Chelsea eller Arsenal som vinnare med max 50 kronor som insats.

Kort sammanfattning av 888sports regler och villkor för erbjudandet

* Alla som inte är medlemmar hos 888sport kan delta i kampanjen

* Minsta insättning är 100 kronor och du måste använda koden 888BO

* Endast spel med riktiga pengar räknas för kampanjen, bonuspengar ej tillåtet.

* Kampanjen för Boostade odds gäller endast med spel på högst 50 kronor.

* Endast singelbet gäller

För fullständiga regler och villkor besök 888sport

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.