Australien open 2020 odds

Boostade odds på Australien Open 2020 – favoriterna

Nu är det äntligen dags för Australien Open som inleder Grand Slam-året 2020. Det är en otroligt spännande turnering som väntar där vi fått tre klara favoriter. Inför turneringen har det gedigna spelbolaget 888sport boostat oddsen rejält på de tre favoriterna. Det handlar om Novak Djokovic, Rafael Nadal och Roger Federer.

Australien open 2020 odds
Betta med förhöjda odds på Australien Open 2020 – vem som vinner

Så här ser oddsboosten ut

Djokovic är klar favorit

Novak Djokovic är ganska klar favorit att vinna turneringen och därmed försvara sin titel från i fjol. Han trivs ypperligt i Melbourne och är den spelare som vunnit turneringen flest gånger med sina sju titlar. Förra året besegrade han Nadal i finalen och på tiotalet vann serben sex av tio upplagor av Australien Open. Novak Djokovic är den stora dominanten i tennis-världen de senaste åren. Förra året vann han två Grand Slam medan 2018 lyckades han vinna tre av fyra. Trots att Djokovic endast hade 2,5 i odds som segrare i turneringen går det nu alltså att betta på honom som vinnare till oddset 15 hos 888sport.

Rafael Nadal är rankad etta i världen

Rafael Nadal är just nu rankad som nummer ett av manliga tennisspelare. Men eftersom turneringen inte spelas på grus är han inte favorit. Nadal har vunnit Australien Open en gång år 2009 men var i final 2012, 2014, 2017 och senast 2019. I år är han favorit efter Djokovic och Nadal har visat upp en strålande form och kan mycket väl vinna Australian Open i Melbourne. Då gäller det att han besegrar det finalspöke som omgav honom under 10-talet i turneringen. Hela fyra finalförluster är inget spanjoren gärna pratar om. Nadal vann två Grand Slam förra året; Franska Öppna och US Open. Trots att han är favorit efter Djokovic har oddsen höjts till 34 gånger pengarna från 4,5 av 888sport.

Rutinerade Federer är alltid farlig

Roger Federer från Schweiz har ett pokalskåp som få andra kan matcha. Han brukar trivas i Melbourne och vann turneringen 2017 och 2018 efter att ha besegrat Nadal och kroaten Marin Cilic i finalen. Under 2019 nådde han final i Wimbledon men det blev ett fjolår utan Grand Slam-titlar för Schweizaren. Federer är alltid med i diskussionen om slutsegern och så även inför detta mästerskap. Oddsen 9,0 som segrare av Australian Open bevisar detta med all tydlighet och därför är det en chockhöjning när 888sport boostat upp oddsen till 67 gånger pengarna. 

Australian Open 2020 – Så ser du turneringen

Eurosport har rättigheterna till årets Australian Open och du kan se samtliga matcher under turneringen på Eurosport 1, Eurosport 2 och Eurosport Player. Om du hellre vill streama matcherna hos ett spelbolag kommer det också att gå under vissa matcher. Det som brukar behövas är ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet. Annars får du vända dig till Eurosport som också går att nå via Dplay om du är kund där.

Australian Open 2020

Tävlingen har en historia som sträcker sig tillbaka till 1905 och förutom under de båda världskrigen har tävlingen gått varje år. Inför årets upplaga har mycket handlat om de förödande bränderna som omger Australien och har så gjort i flera månader. Det har gjort att matcherna till stora delar kommer att spelas inomhus om inte röken skingrar sig. Under uppladdningen fick spelare nämligen avbryta på grund av att de fick andningssvårigheter av röken. Melbourne har dock flera inomhusarenor vilket gör att tävlingen kommer att bli av. En positiv sak med årets evenemang är att man under hela Australian Open kommer att samla in pengar till de som påverkats av de hemska bränderna. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.