Vi beklagar, men den här sidan är tyvärr inte tillgänglig längre och har dessvärre stängt ner permanent. Om du skulle vara fortsatt intresserad, kan vi rekommendera följande webbplatser:

100%
100 SEK
100%
100 SEK
100%
100 SEK

RealDealBet Recension

Bolaget RealDealBet har beslutat för att avveckla sin verksamhet så istället för att du ska gå besviken rekommenderar vi nu istället 10Bet. Ett bolag med än fler spelmöjligheter och ännu bättre bonusar för dig att utnyttja. Vill du veta mer om 10Bet så rekommenderar vi att du läser vår recension!

Den mångfaldiga mästaren, tillika legendaren inom proffsboxning Evander Holyfield välkomnar dig till RealDealBet, en sportsbook med slående bra odds. Det är inte för intet som den före detta proffsboxaren fick smeknamnet ”The Real Deal”, och vad passar då inte bättre än att sätta samma stämpel på denna grymma oddssidan som även erbjuder casinospel.

realdealbet banner
Designen hos RealDealBet är riktigt snygg och stilren, det märks att det är ett spelbolag lagt ner stor möda på att få fram en enkel men ändå maxad plattform. Med svart bakgrund som bryts av med vitt och guld får du en exklusiv feeling när du enkelt navigerar runt i den enorma sportsbooken.

Backar dig i ringen

RealDealBet är beredda att ta plats i ditt hörn i ringen, ge dig en riktigt bra deal och hjälpa dig på vägen mot segern. Här erbjuds du ett oslagbart utbud av matcher att spela på och odds som endast är värda en sann mästare. Bakom dina framgångar hos RealDealBet står ett team med många års erfarenhet av sport och spel online vilket gör att du alltid kan känna dig trygg i deras händer. Vid eventuella frågor finns en mycket kunnig och professionell support där för dig när än du kan tänkas behöva hjälp. Nu kör vi!

Odds och marknader hos RealDealBet

Hos RealDealBet hittar du ett enormt utbud av olika sporter. Största fokuset ligger på de mest populära sporterna som tennis, hockey och framförallt fotboll. Du kan spela på i princip alla fotbollsligor som finns med allt ifrån Rumänska Cupen till lokal fotboll i Venezuela.

Letar du istället efter lite mer annorlunda sporter kan du oddsa på surfing, finsk handboll eller vietnamesisk volleyboll. Hos RealDealBet finns där alltid ett alternativ för dig.

Detsamma gäller antalet marknader per match eller evenemang. Bettingsidan erbjuder massvis med varianter och vid varje match har du cirka 100 olika marknader att välja mellan. Det kan vara allt från klassiska 1×2 och money line till antal gjorda mål, hörnor eller kort. Det är du själv som sätter gränsen för vad som är möjligt hos RealDealBet

Kundtjänst och support hos RealDealBet

En mästare har alltid ett team bakom sig som stöttar i vått och torrt, det gäller även för dig som spelar hos RealDea Bet. 24 timmar om dygnet under veckans alla dagar är du välkommen att kontakta supporten vid eventuella frågor. Frågorna kan röra alltifrån oddsmarknader och bonusvillkor till betalningsmetoder. Du kan komma i kontakt med kundtjänsten via telefon, livechatt eller mail.

realdealbet odds

RealDealBet i mobilen

Ibland är det så att man inte har tillgång till en dator. Framförallt om du har en stationär dator kan det vara svårt att ta med den på bussen, semestern eller på lunchen på jobbet eller i skolan. Som tur är har RealDealBet en fullfjädrad mobilversion där du alltid har den mobila sportsbooken nära till hands.
Ladda hem deras app där appar finns, och få tillgång till det maxade utbudet du har på din dator. Om du inte orkar ladda hem appen går det lika bra att betta genom din mobila webbläsare. Tänk dock på att det tar mer mobildata jämfört med om du laddar hem appen.

Oddsa pre game eller live, kontakta kundtjänsten eller varför inte göra en insättning eller plocka ut dina vinster? Du kan i princip göra allt du gör på din dator direkt från din mobil. Oavsett om du har Iphone, Android eller någon annan operatör kan du ladda hem den gedigna appen.

Insättningar och uttag hos RealDealBet

Det viktigaste när du väljer en betalningsförmedlare är att din transaktion är snabb, effektiv och säker. RealDealBet har bara valt att samarbeta med de mest etablerade aktörerna som finns på marknaden. Några av dina alternativ är Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, Paysafecard, Banköverföring och Eco. Som spelare innebär detta att dina pengar alltid är i trygga händer när du gör en insättning eller tar ut dina potentiella vinster. Uttagstiderna varierar en hel del så se till att göra din research innan du väljer den metod som passar dig bäst.

Många fördelar med RealDealBet

Avslutningsvis/Betyg hos RealDealBet

Gå på Knock Out direkt med RealDealBet. Det här är stället för dig som endast nöjer dig med det bästa. Designen är väldigt stilig och och det svart-vit-guldiga är en fröjd för ögat. Sajten är dessutom väldigt lättnavigerad vilket gör att du enkelt hittar bland det utomordentliga utbudet av allt som finns hos bettingsajten.

Ett brett utbud av sporter, bra odds och ett exklusivt erbjudande för nya spelare gör dig till tungviktsmästaren. Betalningar behandlas smärtfritt och skulle du stöta på några problem eller komma upp med några frågor finns en hjälpsam support där för dig under dygnets alla timmar. Besök RealDealBet idag och du kommer säkerligen inte ångra dig!