Malmö vs oskarshamn 19/8 19

Bästa tips och odds inför Malmö Redhawks mot IK Oskarshamn 19/8 -19

Malmös hockeylag överpresterade enligt många förra säsongen när laget tog sig till kvartsfinal. Där blev det respass mot Frölunda med 1-4 i matcher, ett Frölunda som sedan gick och vann SM-guldet utan krusiduller. Nu laddar MIF för en ny säsong i SHL men experterna tror på en tuff säsong för skåningarna som är tippade att hamna 11:a och därmed missa åttondelsfinal.

Nu har experterna varit fel ute de två senaste säsongerna för Redhawks men samtidigt har transferfönstret lämnat en hel del att önska. Ska det bli högre placeringar hade bättre spets behövts värvas in men det återstår att se hur det går för Malmö när serien drar igång. Först ska en träningsmatch mot IK Oskarshamn avverkas. Om MIF är tippade på nedre halvan tror spelbolagen att Oskarshamn får det ännu tuffare. Nykomlingen är tippade sist i tabellen och frågan är om det inte endast blir en ettårig sejour för Oskarshamn. Klarar de sig över jumboplatsen vore det nästintill en bragd bara det för klubben som kommer behöva förstärka om det ska bli kontinuitet i SHL För klubben.

Speltips MIF Redhawks mot IK Oskarshamn

Oddsanalays MIF vs Oskarshamn

Två lag som förväntas i botten ställs mot varandra när SHL närmar sig med stormsteg. Nu är Oskarshamn tippade i den absoluta botten medan MIF är tippade tia. Det är alltså inte något rafflande möte som väntar på Malmö Arena. Samtidigt kommer det ge en någorlunda blick var vi har lagen just nu. Kan MIF överraska ännu en säsong genom att ta sig långt eller har verkligheten kommit ikapp klubben som de tre senaste säsongerna gått till semifinal två gånger och kvartsfinal en gång.

Mot Oskarshamn tror vi att det räcker till seger, oavsett hur det går sedan i serien. Malmö har ett starkare lag och om man presterar någorlunda nära toppnivå så blir det en seger i matchen. Därför väljer vi att spela just MIF som segrare och ett spelbolag med koll på svensk idrott är Unibet. De erbjuder bra odds på MIF-seger så vi vänder oss ditåt för detta bet.

MIF kommer vilja visa fansen att man är på gång och redo för premiären. Allt annat än seger mot förmodade jumbon vore märkligt. Vi tror att Malmö går på fulla cylindrar direkt och också gör första målet. Därför spelar vi MIF att göra första målet hos Betsson, huvudsponsorn av SHL.

Vi tror också på en målrik tillställning där Redhawks gör fler mål än sin motståndare. Dock kan Oskarshamn också mycket väl få in någon puck. Vi bettar att det blir över 3,5 mål i matchen och hittar riktigt bra odds på detta målspel hos Bet365.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.