Brynäs mot Modo 20/8 -19

Betting och speltips inför matchen mellan Brynäs – Modo den 20/8 -19

Gavlerinken i Gävle bjuder in till hockeyfest när stadens stolthet Brynäs tar emot forna storklubben Modo. Klubben från Örnsköldsvik håller numera till i Hockeyallsvenskan men är favoriter att vinna serien kommande säsong. Modo är en förening som ska ligga i SHL men flera svaga år på raken gör att laget åkt hiss rakt nedåt i hockeyns hierarki. Motståndaren Brynäs är inte heller var de en gång varit men samtidigt har föreningen det bättre ställt än Modo just nu.

Brynäs är tippade att sjua i tabellen vilket borde innebära att de i alla fall når kvartsfinal. Längre än så vore en bonus för klubben och fansen i staden Gävle. Ska det gå bättre än så gäller det framförallt att Greg Scott och Anton Rödin producerar poäng för laget. Förslagsvis gör Scott målen på framspelningar från Rödin. Har de en bra säsong för Brynäs kan det bli en rolig säsong för hemmalaget men det krävs att allting stämmer om Brynäs ska nå semifinal eller till och med final. Mot Modo i en träningsmatch ska dock klasskillnaden vara tillräckligt stor för att Brynäs relativt komfortabelt ska kunna vinna denna match.

Speltips Brynäs vs Modo

Oddsanalys Brynäs vs Modo

Det har varit rejält med snack inför årets säsong om Modo. Ska de äntligen ta steget tillbaka till hockeyns finrum eller blir det ännu en misslyckad säsong borta från rampljuset. Modo känns starkare i år än förra säsongen men om det räcker vet vi inte förrän till våren.

Brynäs ser ut att återigen vara ett stabilt lag i SHL utan att briljera på något sätt. Stadens invånare siktar nog högre än topp 7 men spelbolagen tror inte Brynäs är med och slåss om guldet. För det krävs det att laget först presterar över max i grundserien för att sedanhitta formtoppen i slutspelet vilket är lättare sagt än gjort. Mot Modo bör det dock räcka till seger och vi väljer därför att spela hemmalaget Brynäs som segrare. Bra odds hittade vi hos Nordicbet på att Brynäs vinner.

På tal om Brynäs är Anton Rödin en av lagets stora stjärnor. Mot Modo tror vi han visar vägen genom att i alla fall göra poäng. Assistkungen har en magisk näsa för att sätta sina medspelare i farliga lägen och mot Modo tror vi han lyckas. Därför spelar vi Anton Rödin som poängmakaren hos Betsson.

Målfest hoppas vi på, det brukar det bli i träningsmatcher. Dessutom har fyra av lagens fem senaste interna möten innehållit över 6,5 mål. Vi tror på en målrik tillställning återigen och placerar ett spel på över 4,5 mål hos Unibet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.