mff vs djurgården

Betting och speltips inför MFF vs Djurgården – Modo den 25/8 -19

Det är dags för årets kanske hetaste match i allsvenskan när tvåan Malmö FF tar emot serieledaren Djurgården på Stadion i Malmö. Båda lagen är i väldigt bra form. Malmö har visserligen kryssat en del i Allsvenskan efter uppehållet men står samtidigt i praktiken klart för gruppspel i Europa League samtidigt som man spelat 18 matcher i allsvenskan utan att förlora. Dock kan det tuffa Europaspelet kosta i Allsvenskan men samtidigt har man en trupp som ska klara av båda tävlingarna.

Djurgården står just som favoriter till SM-guldet i 2,15 hos Unibet. MFF ligger på 2,50 hos samma spelsida. Det är inte konstigt att DIF är favoriter med tanke på den strålande form laget är i. Fem raka segrar i allsvenskan samtidigt som man inte släppt in mål imponerar. Än mer imponerande är det att Djurgården inte förlorat på tolv matcher och av dessa har laget vunnit tio. Håller man sviten intakt mot MFF talar det mesta för att guldet hamnar i Stockholm.

Speltips MFF vs Djurgården

Oddsanalys MFF vs Djurgården

Malmö FF är mesta mästare och siktar på SM-guldet återigen. Främste utmanare är Djurgården, en utmanare som seglat om och blivit favorit, i alla fall om vi ska tro oddsen. Kim Bergstrand och Thomas Gustafsson gör sin första säsong som ansvariga för klubben och man kan lugnt säga att de gjort underverk, framförallt med tanke på det material de har att välja mellan.

Uwe Rösler har en bättre trupp och fansen kräver guld. Om det blir guld eller inte vet vi i november men vi tror MFF sätter sig i en bättre sits genom att vinna mot Djurgården. Därför väljer vi att också placera ett spel på att MFF vinner över Djurgården och får 2,11 hos Nordicbet på detta bet.

Senaste mötet slutade 1-1 efter att MFF haft ledningen som DIF kvitterade. Det som kom att bli snacket efteråt var Haris Radetinac som stämplade Arnor Traustason så fult att han tvingades utgå skadad. Den isländske spelaren – som kanske var vårens bästa MFF:are – missade åtta matcher på grund av stämplingen men har sett strålande ut sedan comebacken. Vi tror han gör mål hos DIF och får revansch för den fula tacklingen. Därför spelar vi honom som målskytt hos Unibet.

Vi tror också MFF håller tätt bakåt. De är ett bättre lag än DIF och på hemmaplan brukar Malmö hålla tätt. Därför spelar vi Djurgården under 0,5 mål och får bra odds på 2,70 hos Betfair.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.