Skellefteå vs Modo

Bettingtips för matchen mellan Skellefteå – Modo den 14/8-19

Träningsmatcherna inför hockeysäsongen fortsätter när SHL-laget Skellefteå tar emot det allsvenska laget Modo. Det är två fornstora klubbar som inte presterat på topp de senaste åren även om Modos kris varit långt djupare än Skellefteå som dominerat 10-talet rejält med flera guld. Inför årets säsong tror inte experterna som Skellefteå då de är tippade nia i tabellen. För Modo gäller det att försöka ta sig tillbaka till högsta serien men det är lättare sagt än gjort.

Vägen till SHL är lång och Hockeyallsvenskan en serie som förbättrats avsevärt. Därför kan det bli en riktigt lång säsong för klubben från Örnsköldsvik. För Skellefteå är vägen tillbaka till svensk hockeys stora dominans lång och man är långt ifrån sina fornstora dagar.

Speltips Skellefteå vs Modo

Bettinganalys Skellefteå mot Modo

Två storlag ställs mot varandra i en häftig träningsmatch. Norrlandsderby kan den som vill kalla det och det är inte ofta vi får se SAIK ställas mot Modo eftersom de ligger i olika divisioner. Modo siktar säkerligen på att ta sig tillbaka till SHL men förra säsongen blev en rejäl missräkning i Hockeyallsvenskan och laget var långt från att ta sig upp till finrummet igen.

Skellefteås säsong i fjol blev inte något vidare heller. Laget tog sig visserligen till kvartsfinal men där blev det dunderstopp mot DIF och förlust med 4-2 i matcher. Oddsen talar inte för att Skellefteå når mycket längre säsongen 2019/20. Som tippade 10:a från SM-guldet ska de vara glada om de når slutspel.

Mot Modo ska det dock inte vara några problem. SAIK är betydligt bättre och ligger en division högre än sin motståndare. Därför borde det inte vara några problem alls att ta en seger, något vi tror de lyckas med också. Vi väljer att spela rak seger på Skellefteå och hittar fina odds hos Unibet.

Målrikt brukar det också bli mellan de norrländska lagen. De senaste fem interna matcherna lagen mötts har inneburit minst över 3,5 mål. Det känns inte som detta kommer förändras tack vare att det är en träningsmatch och då brukar defensiven lämna en hel del att önska. Vi spelar över 3,5 mål och väljer Nordicbet som spelbolag för detta spel.

Det kommer inte att bli en långdragen match utan vi tror Skellefteå visar styrkan direkt. Därför spelas Skellefteå som vinnare av första perioden och odds hämtar vi från Betsson.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.