BIFK Göteborg mot Falkenberg FF

Bästa bettingtips och odds inför IFK Göteborg mot Falkenberg 12/8 -19

Dags för ett riktigt spännande möte i årets allsvenska när säsongens överraskning IFK Göteborg tar emot Falkenberg på hemmaplan. Göteborg är solklara favoriter i matchen men Falkenberg har börjat prestera på slutet och lämnat jumboplatsen bakom sig. Hemmalaget vet att en seger räcker för att ha känn på toppstriden och kampen om Europaplatser. Samtidigt måste jobbet också göras och mycket kan hända på 90 minuters fotboll. Blir det IFK Göteborg som håller för trycket eller kan Falkenberg skrälla till sig poäng på bortaplan mot ett av seriens starkaste hemmalag?

Speltips IFK Göteborg vs Falkenberg

Oddsanalys IFK Göteborg vs Falkenberg

IFK Göteborg har överraskat många under året med sitt fina spel. Många tippade laget i botten och inför säsongen såg det mörkt ut för ”Änglarna”. Nu har IFK helt plötsligt häng på Europaplatserna. En seger mot Falkenberg innebär att laget har 34 poäng och då är man bara tre poäng från tredjeplatsen. Med tanke på att de flesta tippade laget i botten av tabellen är det minst sagt imponerande att se Blåvitt spela fotboll 2019.

Falkenberg har börjat hitta formen och har klättrat upp på säker mark. Nu är det fortfarande bara en poängs marginal till nedflyttning men med tanke på att laget låg sist med fyra poäng upp till säker mark för bara några veckor sedan är det imponerande att se hur klubben agerat. Kanske det inte blir Farväl Falkenberg ändå?

Med tanke på tabellpositionen och de olika elvorna borde IFK plocka hem segern. Det krävs en fulländad prestationer att vinna men om hemmalaget har en vanlig dag på jobbet ska det inte vara några problem över huvud taget. Därför spelar vi en rak 1:a på att IFK Göteborg vinner matchen och grymma odds på det spelet hittas hos Unibet, huvudsponsorn av Allsvenskan med start nästa  år.

Det brukar inte krylla av mål när lagen spelar. Göteborg har få insläppta mål och Poya brukar se till att laget håller tätt. Falkenberg lär backa hem och ligga på kontringar. Det borde tala för en ganska tillknäppt match där målen mycket väl kan lysa med sin frånvaro. Därför spelar vi under 2,5 mål och hittar grymma odds hos Betsson.

Göteborg har värvat starkt i sommar, om än lite kontroversiellt. Spjutkastaren Tobias Sana är åter tillbaka i klubben och även Aiesh från Östersund har plockats in. Den sistnämnda är en riktigt bra värvning som kan göra skillnaden för Blåvitt. Vi tror han hittar nätet direkt och spelar honom som målskytt hos Nordicbet. Curtin Edwards gjorde mål i sin debut för Djurgården, James gjorde mål i sin debut för Man Utd och nu tror vi hattricket blir fulländat när Aiesh smäller in en strut för IFK.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.