Djurgården Hammarby Allsvenskan

Decenniets viktigaste Stockholmsderby

Aldrig har det varit en så tajt strid mellan Stockholmslagen! På söndag 6/10 kl 15:00 sparkar derbyt mellan Djurgården och Hammarby igång där guldstriden är helt öppen!

Spela riskfritt hos Yobetit helt utan omsättningskrav!

För att ta del av det riskfria spelet omsättningsfritt hos Yobetit gör du såhär:

 1. Skapa ett konto

  Om du inte har ett konto sedan tidigare kan du bara trycka på den här länken för att skapa ett konto hos Yobetit och ta del av det riskfria spelet.

 2. Gör din första insättning

  Sätt in minst 500 kr för att ta del av det omsättningsfria riskfria spelet.

 3. Placera ditt spel

  Lägg ditt bet på Hammarby eller Djurgården med minst 500 kr i insats.

 4. Vinn eller få tillbaka insatsen på 500 kr inom 24 timmar.

  Vinner du behåller du din vinst. Om inte spelet går in skickas din insättning på 500 kr tillbaka till ditt konto inom 24 timmar!

Heta marknader i superderbyt!

Hammarby kör över det mesta nu och för det mesta totalförnedrar de sina motståndare genom att spruta in mål. En spelare som har varit brännhet under de senaste matcherna är Vladimir Rodic. Vi tippar att han gör mål i matchen. Oddset på sjuka 3.95 hämtar vi hos 888Sport! {Placera ditt spel här!}

Båda lagen är supertaggade och inget av lagen kommer att gå mållösa från den här matchen. Båda lagen har gjort mål i fyra av de fem senast spelade matcherna. Vi väljer att lägga spelet hos Betsson på att båda lagen nätar till oddset 1.60. {Placera ditt spel här!}

Hammarby har vunnit hörnstatistiken i fyra av de senaste fem matcherna. Vi tippar att de även får flest hörnor i matchen mot Djurgården. Vi tippar att Hammarby får flest hörnor hos Unibet till oddset 2.30. {Placera ditt spel här!}

Vi tippar att inget av lagen går vinnande ur derbyt. Vi hämtar det oavgjorda spelet hos Coolbet till det galna oddset 3.63! {Placera ditt spel här!}

Årets utan tvekan viktigaste match

Djurgården i topp på 59 poäng med Malmö efter sig på bara tre poäng mindre, ytterligare ett snäpp ner ligger Hammarby på 53 poäng. Vi har årets viktigaste och mest avgörande match mellan de två Stockholmslagen. Vinst för något av lagen kan i slutändan betyda SM-guld. Med en såpass betydande match kommer båda lagen att gå ut 100% taggade att vinna. Både Djurgården och Hammarby har under sina senaste matcher visat upp en formtopp med fyra vinster var på de senaste fem matcherna. Båda lagen har visat upp en extremt effektiv offensiv kapacitet där vinster med 1-4, 5-1 och 6-2 har avlöst varandra.

På söndag kl 15:00 bänkar vi oss för årets viktigaste match i Allsvenskan!

Djurgårdens form

Serieledande Djurgården har lite överraskande knuffat ner Malmö till andraplatsen i tabellen med en helt exceptionellt stark säsong bakom sig. Med arton segrar och fem oavgjorda har de fått ihop 59 poäng och en målskillnad på 46 gjorda och endast 15 insläppta mål på 26 spelade omgångar. Med endast en förlust mot AIK hemma på Tele2 den här säsongen är det inte så konstigt att de befinner sig högst upp. Djurgården har uppvisat en helt fenomenal form under de senaste 10 matcherna då det endast har blivit en förlust. En stor anledning till framgången har varit defensiven, laget har hållt nollan de senaste fem hemmamatcherna.

Hammarbys form

Med 65 gjorda mål har tredjeplacerade Hammarby överlägset gjort mest mål i Allsvenskan i år, långt efter på andraplats med 48 gjorda mål ligger Malmö. Det skiljer alltså 17 gjorda mål mellan lagen. Men till skillnad mot Djurgården har Hammarby inte hållt igen lika effektivt i försvaret med 35 insläppta mål. Men vad gör det så länge de tre poängen kommer deras väg. Hammarby som är årets bästa hemmalag har inte förlorat en endaste hemmamatch och det har inte varit ett nöje för de besökande lagen att möta Hammarby på Tele 2 eftersom de har gjort 43 mål på arenan.

Hammarby har gjort mål 19 raka hemmamatcher i rad och är alltid på hugget framåt. Det är inte många lag den här säsongen som kan stoltsera med att de har hållt nollan mot Bajen. Deras kraftfulla offensiv går fram som en maskin och öser in mål. Det är inte bara de offensiva spelarna som bidrar till allt som händer på motståndandarnas planhalva. Backen Vladimir Rodic har gjort 6 mål och mittfältaren Alexander Kacaniklic har stått för 7 den här säsongen, så om inte anfallet bidrar med målen finns det offensiv kapacitet att hämta från andra lagdelar.

Vi tippar matchen

I de fem senaste derbyna där fyra av matcherna har spelats i Allsvenskan och ett i Svenska Cupen har Hammarby och Djurgården vunnit två matcher vardera och ett derby har slutat oavgjort. Årets första möte som var senaste gången lagen spelade mot varandra vann Hammarby med 2-1. Men mycket har förändrats sen dess eftersom det mötet ägde rum i den fjärde omgången. Båda lagen går in till den här matchen med fyra återstående omgångar och betalar ett högt pris vid en eventuell förlust. Därför tippar vi att båda lagen kommer att spela ganska återhållsamt defensivt.

Inget av lagen vill gå av planen poänglösa och vi tippar därför att det kommer att sluta med ett oavgjort resultat. Vi tippar slutresultatet 2-2.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.