förlunda rögle shl

Kommer Rögles spöke ställa till det mot Frölunda i en tidig seriefinal?

I omgång 8 av SHL 2019 så möts två av seriens veteran lag. Frölunda där man hittar ett dussintals spelare med över 500 matcher i Indian tröjan. Kommer bli en actionfylld match. Hur spelar våra experter? Vi kommer ge dig speltips med grymma odds här!

Hur bettar proffsen inför SHL matchen Frölunda – Rögle?

Frölunda har fem matcher i ryggen som obesegrade och Rögle fyra stycken. Det är dock ingen tvekan om att det är fördel Frölunda i denna match men vi är ändå inte säkra på att Frölunda kommer ta hem det här. Bettingbolagen tror att Frölunda kommer vinna matchen, det råder det inget tvivel om. Frågan är om Rögle kan chocka lite och ta ledningen inledningsvis och om det kan vara värt en chansning med ett bet.

  • Kommer Frölunda hålla tätt hemma eller blir detta en målrik match. Helt klart kommer det att bli mål men två starka lag i toppen kanske inte kommer att ösa i puckar i målburen.
    Totalt antal mål ordinarie tid under 2 finns till oddset 30,0 hos Unibet. 50 kronor på ett bet av den typen kan ge bra utdelning, dock inga stora summor vi rekommenderar att lägga. [SPELA HÄR]
  • Vinnare i första perioden kan fylla ut lite på oddsen till mer fördelaktiga. Tror du på Frölunda som en stark vinnare i denna match är det inte omöjligt att de även kommer ta ledningen till första periodvilan. I ett möte som detta vore det bra att kunna ta en tidig ledning och sedan utöka den. Kikar vi runt hittar vi Frölunda som periodvinnare hos Bethard till bra odds och möjligheter. Här kan du utöka oddset från vanligt vinnarodds på 1,83 till 2,40 hos Bethard. Gäller om Frölunda är vinnare i första perioden. [SPELA HÄR]
  • Kan matchen bli oavgjord eller kan Rögle skrälla igen på bortaisen och visa att förbannelsen med spöket verkligen är begravd? En dubbelchans kanske kan vara intressant i så fall och ett bet på X2 till oddset 2,01 hittar vi hos NordicBet. [SPELA HÄR]
  • Faktum är att i ett möte som detta kan det bli oavgjort i ordinarie tid. Två av de senaste fem matcherna för Rögle har spelats på övertid. Är väl inget som egentligen talar för att det är någon övertygande statistik men två bra lag kommer inte ge sig enkelt, och oavgjort i ordinarie tid är kanske inte helt orealistiskt. Ett bet på det kan ge lite extra intäkter och vi hittar det hos 888sport med ett odds på 4,20. [SPELA HÄR]

Kommer Rögle återigen vinna borta mot Frölunda?

Ja det är en av de frågor som kommer vara besvarade efter att denna match är avgjord. Som ni säkert vet från förra säsongen så var det ett spöke för Rögle att ta sig an Frölunda i slutet av november 2018. Man hade nämligen inte vunnit borta över Frölunda på hela 23 år. Helt klart var det en del spänning i den matchen på Scandinavium, och de lyckades också genom Daniel Zaar som satte slutresultatet 1-2 i den matchen med bara 1 minut kvar att spela. Faktum är att de gjorde det igen den 30:e december på övertid då den matchen slutade 2-3. Vi får anse det här spöket är helt borta och inget att ta hänsyn till inför lördagens match. Inget sådant övertag för Frölunda med andra ord.

Rögle har inlett SHL säsongen starkt

Rögle har börjat riktigt bra den här säsongen och har ett starkt lag, det blir spännande att se hur det kommer att arta sig lite längre in i säsongen. Historiskt har Rögle placerat sig i nederdelen av tabellen medan Frölunda stadigt legat bland toppositionerna.

Målintensiva Frölunda leder målligan såhär långt med 23 mål mot 19 men Rögle leder lagtabellen när vi skriver detta. Rögle har vunnit en match mer än Frölunda och förlorat en mindre. Fördel Rögle. Men kommer man kunna stå emot Frölunda på hemmais? Rögle kommer med tre raka vinster och Frölunda med fyra stycken. Bettingbolagen tror inte det om vi kikar in på oddsen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.