Djurgården örebro fotboll

17/6 Djurgården Vs. Örebro – SPELTIPS med Betfair odds

ALLSVENSKAN – Klockan 19.00 Ikväll tar Djurgården emot Örebro på sin hemmaplan Tele2 Arena. Inför andra omgången i Allsvenskan ger vi er ett speltips med goda chanser för utdelning. Vi har valt att lägga våra speltips på Djurgården vs Örebro hos 888Sport.

I första omgången av Allsvenskan lyckades de regerande mästarna djurgården plocka 3 poäng mot Sirius med en vinst på 0-2 medans Örebro dessvärre missade ett reduceringsmål mot AIK i slutminuterna. Bollen tog istället i ribban och matchen slutade 0-2 till AIKs fördel.

Djurgårdens spel klickar inte riktigt

Djurgården vann matchen trots att spelet inte riktigt klickade som det ska. Sirius var det bollförande laget och Djurgården skapade inte så många chanser. Däremot uppvisade de regerande mästarna Djurgården ett mycket stabilt defensivt, där man inte släppte in många chanser att tala om.

Örebro har bra offensiv

När Örebro mötte AIK I premiären var AIK som förväntat det mer bollförande laget slutade och matchen slutade 2-0 till AIK. Örebro visade däremot ett vasst anfallsspel och lyckades genom främst Jack Lahne och Besara skapa ett par farliga chanser. Ribbskottet som kom i slutminuterna när det stod 0-1 till AIK kunde likagärna gått in i mål och hjälpt Örebro att plocka ett poäng. Vi ska därför inte helt utesluta de revanschsugna Örebro ur den här matchen, jag tror att de kommer satsa på sitt offensivt den här matchen och kommer förmodligen lyckas förvandla någon av sina chanser till minst 1 mål.

Speltips

Jag tror alltså inte att Djurgården kommer ha något större övertag den här matchen då man av första omgången att döma spelar en väldigt defensiv fotboll medans Örebro visar bra form, ett vasst anfallsspel och kommer förmodligen visa mer kämparglöd i revanschen mot Stockholm ikväll. 

Genom denna analys har jag tagit fram ett speltips med fördelaktiga odds:

  1. Djurgårdens IF vinner och Örebro gör mål (3.0)
  2. Andra halvlek oavgjort (2.80)
  3. Båda lagen gör mål (1.90)

Spela på dessa odds genom 888Sports välkomsterbjudande

För att spela på dessa odds kan du skapa ett konto hos 888Sports och därigenom få 500% i välkomstbonus upp till 500kr. Sätter du in 100kr får du alltså 600kr att spela för!

Såhär tar du del av bonusen:

  • Registrera dig, logga in på 888sport och gör din första insättning
  • Få 500% i bonus
  • Lägg speltipset och njut av matchen

Regler: Endast nya spelare, engångsbonus • Minsta insättning är 100 kr •Omsättning av bonusen måste ske inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre • Det här erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden •

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.