Europa League Celtic - FC Köpenhamn

Speltips Europa League med riskfritt spel!

  • När Celtic spelar hemma brukar de flesta matcherna sluta med åtminstone en tvåmålsvinst. Vi tippar att FC Köpenhamn som är ur form inte kommer att ha mycket att säga till om. Spelet hämtar vi hos Bet365 till oddset 1.44. {Lägg spelet här!}
  • Vi tippar att Malmö återigen kommer att göra en bra match hemma på Stadion, men tyvärr kommer det inte att räcka hela vägen då tyskarna är ruskigt målfarliga. Vi tippar att det blir oavgjort. Spelet hämtar vi hos Bethard till oddset 3.50. {Lägg spelet här!}
  • United fixar segern hemma mot Club Brugge nu när Bruno Fernandes börjar komma upp i världsklassnivå. Spelet hämtar vi Unibet till oddset 1.47. {Lägg spelet här!}

Celtic – FC Köpenhamn

Bra inledning av de skotska ligaledarna att i bortamötet i Köpenhamn göra mål och åka därifrån med ett oavgjort resultat. Därmed har de nu ett ypperligt läge att på hemmaplan avgöra och ta sig vidare i turneringen. I Köpenhamn var det Glasgowlaget som tog ledningen i första halvlek för att sedan i början av andra se hemmalaget kvittera till 1-1. Ett bortamål är alltid oerhört viktigt att få med sig inför returen. Celtic har spelat en match sedan Europa League matchen i Köpenhamn och det var mot Kilmarnock där de på hemmaplan vann ganska klart med 3-1.

Celtic vidare?

FC Köpenhamn har gjort en förvånansvärt svag säsong i danska Superligan. För tillfället ligger de på andraplats med 9 poäng upp till ligaledarna Midtjylland. De brukar annars vinna den inhemska ligan i princip varje säsong. Senaste i helgen mötte de bottenlaget Silkeborg borta, men fick bara med sig ett poäng och därmed är de i en ganska bedrövlig form inför mötet mot Celtic. Vårat tips faller naturligtvis på hemmalaget här. Vi tippar dock ingen utklassning eftersom att det danska mästarlaget har ett bra försvar. Vi tippar inte att det blir mer än 2-0 och att Celtic därmed går vidare i turnerningen.

Malmö FF – VfL Wolfsburg

Det var en perfekt start som Malmö fick i första matchen borta mot Wolfsburg, för även om de förlorade mötet fick de med sig ett bortamål som kan komma att betyda skillnaden mellan att åka ur och stanna kvar i Europa League inför hemmamötet med Wolfsburg. Det räcker för Malmö att göra ett mål för att sedan parkera bussen och hålla nollan. Trots att Malmö förlorade så gjorde de en riktigt bra match, men det är i returen det gäller. Får de bara ett tidigt ledningsmål och lyckas att hålla ihop försvaret kan det gå vägen.

Riskfritt och helt utan omsättningskrav för nya spelare!

Malmö – bra chans att gå vidare

Wolfsburg visade i helgen kraft när de på hemmaplan demolerade det besökande Mainz med 4-0. Därmed kunde de inte ha varit bättre förberedda inför mötet med Malmö på bortaplan. Malmö har istället inte spelat en match sedan förra torsdagen, men spelade över förväntan mot Bundesligalaget och eftersom att de är mitt mellan säsongerna hade nog ingen förväntat sig det. Vi tippar att Malmö fortsätter att imponera när de nu har fördelen av hemmaplan, men det kommer inte att räcka hela vägen till vinst då tyskarna som inte har gått mållösa från en match sedan december åtminstone får in ett mål. Därför tippar vi oavgjort.

Manchester United – Club Brugge

Svag insats av United att inte få med sig ett bättre resultat mot ett såpass mediokert lag som Club Brugge är sett till skillnad i kvalitet. United lyckades ändå att trassla till sig ett mål och få med sig ett oavgjort resultat, men det är såna här matcher man ska vinna om man vill vara säker på att ta hem Europa League titeln. In i returen har de åtminstone fördelen av att ha ett bortamål. Mer positivt är att Bruno Fernandes har börjat blomma ut som en offensiv tillgång för United på allvar och kan komma att bli ett viktigt vapen i returen hemma.

Fernandes – otroligt viktig för United

Club Brugge har sedan mötet med United spelat en match i inhemska Jupiler League. De mötte på hemmaplan Charleroi som de besegrade med 1-0, Brugge leder den belgiska ligan ganska bekvämt och kan för andra året i rad ta en plats till Champions League (beroende på hur det går i den inhemska Champions Group). Brugge ska inte underskattas även om de har ett mycket sämre lag än United, men de är inne i en fin form och har inte förlorat en tävlingsmatch sedan 11 december mot Real Madrid. Vi ser det ändå som ett mirakel att de skulle kunna slå United på Old Trafford och speciellt nu när Fernandes är igång.

10bet juventus logo

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.