El clasico - Real Madrid - Barcelona

50 kr i insats på Barcelona kan ge dig 850 kr!

Mars månad börjar med en riktig smäll i fotbollsvärlden. Det är nämligen dags för världens största fotbollsderby, El Clasico! Barcelona åker på söndag 1/3 till Madrid för att möta Real på Santiago Bernabéu kl:21:00. Matchen kommer även med en supergenerös oddsboost från 888Sport!

Oddsboost för alla nya spelare på världens största klubblagsmatch!
Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet!

Gör såhär för att spela på årets första El Clasico som sparkar igång på söndag kl:21:00!

 1. Skapa ditt konto hos 888Sport!

  Skapa ett konto genom att klicka på länken här, eller på bilden ovanför med erbjudandet!

 2. Gör en insättning på minst 100 kr!

  Minsta insättningssumman för att ta del av erbjudandet är på 100 kr.

 3. Glöm inte bort att ange bonuskoden!

  När du gör insättningen skriver du även in bonuskoden 888BO när du ombeds att skriva in den.

 4. Placera ditt El Clasico bet!

  Lägg ditt boostade spel på Real Madrid eller Barcelona beroende på vilket lag du tippar kommer att ta hem segern med högst 50 kr i insats.

 5. Hoppas att spelet sitter!

  Bettingsidor önskar dig all lycka med ditt spel!

El Clasico – Världens största fotbollsmatch

El Clasico är idag världens största fotbollsmatch mellan två klubbar. Utsikterna för hemmalaget Real ser lite sämre ut än för rivalen från Katalonien. Madridlaget har förlorat sina två senaste matcher där senaste förlusten kom i hemmamötet mot Manchester City. Barcelona fick oavgjort borta mot Napoli och tog dessförinnan en storseger på hemmaplan mot det besökande Eibar. Även om Kataloniens stolthet ser bättre ut inför det stundande mötet ska man aldrig räkna ut Real. Matchen känns därför väldigt öppen. På planen kryllar det av världsstjärnor i båda lagen så i princip vem som har kvalité nog att avgöra matchen.

Messi – största stjärnan

Det går dock inte att bortse från att Messi är den största stjärnan. Men han kommer förmodligen att få det kämpigt mot Ramos i Reals mittförsvar. Trots det brukar han alltid hitta sätt att löpa innanför straffområdet på och vi tippar att Messi kommer att göra det. Vårat tips går till att Barcelona vinner matchen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.