Betfair spelbörsen PL 250 kr Tottenham vs Manchester City - edited

Spela helt riskfritt på City mot Spurs i helgen

På söndag 17:30 kommer Pep Guardiola och hans City till Tottenham Hotspurs nya arena för att ta hem ytterligare tre poäng. För så skakiga som Tottenham har sett ut i de senaste matcherna ska de väl ändå inte lyckas sno alla poängen av City? I förra mötet som ägde rum på Etihad lyckades Tottenham med bedriften att på sina två målchanser i matchen göra två mål och matchen slutade oavgjort. För att du ska få ut det mesta möjliga av matchen hemifrån tv-soffan har du chansen att spela helt utan risk på matchen.

Gå direkt till erbjudandet via bilden!
  • Gå direkt till erbjudandet via denna länk eller klicka på bilden!
  • Klicka på ”Bli Kund”
  • Skapa ditt konto genom att fylla i alla detaljer.
  • Gör en insättning på minst 250 kr
  • Lägg spelet på det lag du tippar kommer att vinna mellan Tottenham Hotspur och Manchester City
  • Om du vinner plockar du ut vinsten från ditt spelkonto helt utan omsättningskrav!
  • Om inte ditt spel går in är det bara att gå in på ditt spelkonto och göra ett uttag på dina 250 kr du satte in.

City har fortfarande en mikroskopisk chans på ligatiteln

Även om chansen är liten att Manchester City vinner ligan vet vi att de är kapabla att trycka gasen i botten på upptakten av säsongen. Om de fortfarande ska hålla drömmarna vid liv att återigen ta hem ligan måste de ta alla poängen mot Tottenham Hotspur. Det tippar vi att de kommer att göra. Tottenham har inte sett särskilt pigga ut i de senaste matcherna och speciellt har de vikt ner sig mot de bättre lagen och det är precis vad vi tippar kommer att hända här. Är De Bruyne så bra som vi sett flera gånger under säsongen lever Tottenhams försvar farligt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.