PSG - bordeaux Ligue 1

Serieledning och Neymar på gott spelhumör | PSG – Bordeaux 28/9

PSG leder föga förvånande Ligue 1 och vill utöka sin serieledning genom att plocka tre poäng mot Bordeaux. De franska ligamästarna har inte släppt in mål på fem matcher och har bland annat slagit Real Madrid med 3-0 i Champions League.

PSG vinst och målrik match – detta bettar experterna på

  • PSG kommer såklart att plocka tre poäng och gå segrande ur den här matchen. Bäst odds hittar vi hos Mr Green som erbjuder 1,28. [LÄGG DITT BETT]
  • Neymar har varit på spelhumör sedan återkomsten från skadan och transferbråket från i somras verkar vara lagt på is – tillfälligt i alla fall. Vi tror Neymar gör mål och spelar brasilianaren som målskytt hos Betsson.[LÄGG DITT BETT]
  • Det brukar bli målglada historier när PSG lirar boll och med en offensiv kvartett bestående av Neymar, Mbappe, Icardi och Cavani gör att det kan bli en tuff kväll för hemmalaget. Över 3,5 mål spelas hos Bet365. [LÄGG DITT BETT]

Experternas tankar kring PSG -Bordeaux med oddsanalyser

Ligue 1 är kanske inte den mest intressanta ligan längre med tanke på hur ojämn den är. Redan innan säsongsstart vet man att PSG kommer att vinna ligan och naturligtvis kommer man att vinna serien den här säsongen också. Därför var det förvånande att PSG åkte på en förlust redan i andra omgången och ett eventuellt hopp tändes säkert hos en del om en jämnare säsong. 

Efter förlusten – PSG visar vem som bestämmer i Ligue 1

Sedan dess har PSG vunnit samtliga matcher och inte släppt in ett enda mål, inklusive 3-0-segern mot självaste Real Madrid för en vecka sedan. Ingenting talar för att Bordeaux ska kunna stå emot, trots fördel av hemmaplan och en relativt stark inledning på säsongen.

Vi väljer därför att lägga ett spel på att PSG vinner matchen eftersom exakt allting talar för att detta kommer ske. Mr Green är spelbolaget som erbjuder bäst odds på bortaseger då de ger 1,28.

Vi bettar på Neymar

Neymar och PSG har varit en infekterad fråga under sommaren. Turerna har varit många och löpsedlarna ännu fler. Till slut blev det så att Neymar stannade kvar i PSG och nu har han också börjat spela matcher igen efter sin skada. Vi tror han hittar nätet i matchen mot Bordeaux och spelar Neymar som målskytt hos Betsson.

Vi tror också på en målglad match som sig brukar när PSG spelar ligafotboll. Den offensiven man kan visa upp just nu är sinnessjukt bra och vi tror på en målrik match. Över 2,5 mål spelas därför hos Bet365.  

PSG måste lägga i en extra växel mot Bordeaux

Det krävs dock en fullständig prestation av serieledarna och dubbla regerande mästarna om det ska bli tre poäng. Bordeaux är svårslagna och har endast en förlust på de inledande matcherna under säsongen. Hur som helst är PSG flera nivåer bättre och så länge de inte åker på en kollektiv kollaps kommer detta gå vägen för bortalaget. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.