Frölunda Färjestad SHL

Mästarna mot grundserie vinnarna – Frölunda mot Färjestad 28/9 SHL

Regerande mästaren Frölunda ställs mot grundserie-vinnaren Färjestad och det blir en otroligt rolig match när de två spelskickliga lagen ställs mot varandra i Scandinavium.

Färjestad visar klass och ett målkalas väntar i Scandinavium

  • Vi tror Frölunda visar sin klass och vinner matchen framför sina hemmafans i Scandinavium. Rak 1:a spelas (obs 1X2) till oddset 2,20 hos Betsson – huvudsponsorn till SHL. [PLACERA DITT BETT]
  • Det brukar bli målsnåla historier när lagen möts men denna gången tror vi på ett annorlunda scenario efter en analys av lagens säsongsinledning. Över 3,5 mål spelas och vi får bra odds hos Unibet på detta spel. [PLACERA DITT BETT]
  • Frölunda har varit starka i första perioden under säsongen och vi tror detta kommer visa sig även mot Färjestad. Därför spelar vi att Frölunda vinner 1:a perioden och får fina odds hos Nordicbet. [PLACERA DITT BETT]

Fördel av hemmaplan för Frölunda

Frölunda har fördel av hemmaplan och är också favoriter enligt oddsen men det kommer säkerligen att bli en jämn match mellan de två favoriterna till SM-guldet. Lagen möttes i en träningsmatch inför säsongen. Då vann Frölunda med 3-1 men det går inte att dra allt för stora slutsatser av en träningsmatch. Lagen möttes fyra gånger under förra säsongen med två vinster vardera. 

SHL sjätte omgång – Frölunda mot Färjestad – oddsanalyser från experterna

SHL-säsongen är i full gång och den sjätte omgångens höjdpunkt är utan tvekan matchen mellan Frölunda och Färjestad. Frölunda är regerande mästare och favoriter i matchen men måste tända till på alla cylindrar om man ska ta alla tre poängen. Färjestad vann grundserien förra året och har vaknat till liv efter den svaga säsongsinledningen. Dock tror vi inte att det räcker borta mot Frölunda. 

Ett starkt hemmalag väntar Färjestad

Hemmalaget är starka på hemmaplan trots att 2-5 mot Brynäs i premiären inte var något att hurra förr. Även om det var en träningsmatch som spelades i somras visade Frölunda att man är ett bättre lag. Därför väljer vi att spela en rak 1:a (1X2) på Frölunda-seger eftersom vi får högre odds än om vi kör Money Line. Betsson erbjuder fina 2,20 på detta spel.

Scandinavium domineras av Förlunda

Vi tror att Frölundas dominans kommer synas direkt från matchstart. De vill visa vem som är bäst redan i första perioden och nu tror vi resultatet kommer. Vi kör därför ett bet på att Frölunda vinner första perioden och får bra odds hos Nordicbet. 

Talar för en målrik match

Det känns som att det kan bli en hel del mål i denna match. Frölunda har ingen match som inneburit under 4,5 mål medan Färjestads matcher har sex mål i snitt. Därför tror vi att det blir över 3,5 mål och spelar detta hos Unibet.  

2 vinster 2 förluster var – Hur slutar matchen?

Båda lagen har haft en nästintill identisk säsongsinledning. Såväl Frölunda som Färjestad inledde säsongen med två raka förluster men vann därefter två matcher vardera i rad. Nu får vi äntligen se lagen mötas redan i den sjätte omgången av säsongens SHL.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.